Harry Potter Studios - Potions, Death Eaters, Knight Bus

Vi börjar detta inlägget med bilder från Snape och Slughorn's kontor med kittlar som rörde runt sig själva, elixir och massa flaskor med okänt innehåll. Sen kommer vi in på lite dödsätare och efter det från när vi kom ut på en gård där vi fick se The Knight Bus, Hogwarts Bridge, Privet Drive och även Potter's Cottage, huset där Harry bodde med sina föräldrar, hur det såg ut efter Voldemort varit där. Här ute satt vi också och testade på att dricka Butter Beer, vilket inte var jättegott. Själva drickan smakade ingenting, utan det var bara kolsyra och skummet smakade typ som någon slags kolaglass, så det blev som glass med kolsyra, lite konstigt :p Men det var kul att ha testat det i alla fall. 
 
Felix Felicis, Liquid Luck 
 
Den här smala hallen från "The leaky cauldron" hade dom gjort så att den skulle se längre ut än vad den var. Man hade nog kunnat stå typ rak i början, men sen blev det mindre och mindre längre bort, så stolen är väldigt liten :P 
 
Vi testade även på att flyga på kvastar. Man hade en green screen bakom sig, satt på en kvast och såg sig själv på en tv flygandes i London. Spelade ingen roll hur knäpp man såg ut, vi var ju tvungna att testa! 
 
Porten till The chamber of secrets 
 
Scenen i början av The Deathly Hallows Part I
 
Här ser man hela scenen, fotad med mobilen
 
Dolores Umbridge's kontor är väldigt rosa 
 
The Knight Bus. Denna kunde man också gå på och titta in i (fast man kunde bara stå i dörren typ) 
 
Hogwarts Bridge 
 
Nikon D800 // Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR // Nikon AF 50/1,4G
 

Ååååh, jag blir så avundsjuk när jag ser dina bilder, vill ju också dit!

Svar: Det var verkligen hur bra som helst där! Du borde åka dit någon gång :))
Johanna Fåglund

Åååh! Vilken upplevelse det ser ut att ha varit. Hos oss är vi en hel familj (och jag är den vuxna mamman i familjen haha!) som älskar Harry Potter! Kul att få se det genom din kamera :)

Svar: Det var det verkligen! Så kul med att hela familjen älskar Harry Potter :D Jag har försökt få min sambo att läsa böckerna länge nu. Han kom bara till andra boken, men jag ger inte upp, haha :P
Johanna Fåglund

har också varit där, det var verkligen såååå mäktigt!

Svar: Det var det verkligen!! :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: