Harry Potter Studios - Hogwarts Castle

Ett av dom mest magiska ögonblicken jag varit med om var när man kom in i detta rummet och fick se slottet. Det var såå himla häftigt! Så stort och detaljerat (inte så stort om man jämför med hur det ser ut i filmerna, men större än vad jag trodde att det skulle vara) Roligt att få gå runt det, så man fick se från alla vinklar. Tog oss över en halvtimma innan vi kände oss klara här inne. En annan kul grej var också att ljuset ändrades från dag till natt, så ena stunden blev det mörkare och helt blått och små lampor lyste i fönsterna. 
Detta är dom sista bilderna från Touren och min lilla Harry Potter-vecka. Hoppas att ni tyckte om bilderna. Ca 70 stycken tror jag att jag har lagt upp, tog nästan en hel dag att redigera :P 
 
Är det inte fint?? 
 
Här är Hogwarts Bridge som också var med i mitt förra inlägg. 
 
Växthusen och The Owlry i bakgrunden. 
 
The boat house som ligger nedanför vid sjön. Här blev det natt också. 
 
Nikon D800 // Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR // Nikon AF 50/1,4G
 

Jag var där 2013 och känslan när man gick in i rummet och fick se slottet var ett av de mest magiska ögonblick jag varit med om också. Längtar tills jag åker tillbaka någon dag!

Svar: Jaa, allt var så perfekt med hur dom gjort det med ljuset och musiken som spelades, hur häftigt som helst! :D Samma här, måste åka tillbaka någon gång!
Johanna Fåglund

Så roligt att se alla dina bilder från detta fantastiska ställe! Magisk upplevelse. Härligt att kunna gå runt i lugn och ro också, vi hade tyvärr tid att passa till buss, men desto större anledning att åka tillbaka. :D Gott nytt år på dig!

Svar: Ja, det var verkligen en magisk upplevelse! Och det var väldigt härligt att kunna gå runt utan att passa någon tid. Det var inte heller svårt att ta sig dit på egen hand, så det rekommenderar jag att göra. Gott nytt år! :))
Johanna Fåglund

Vilken HELT annan grej än att åka till Universal Studios i Orlando där jag var alldeles nyss. Jag vill också åka dit!!

Svar: Det verkar ju vara väldigt häftigt där med, men förstår nog vad du menar :P Vill verkligen åka tillbaka någon gång, såå mycket att se :D
Johanna Fåglund

Asså wow. Jag har kollat igenom alla dina inlägg med bilder därifrån nu, och vet vad jag ska sätta upp på min Bucket List. Jag är ett enormt fan av Harry Potter så det hade vart så otroligt häftigt! Aviiiis!

Svar: Det borde du göra! Det var verkligen huur häftigt som helst! Är också ett stort Harry Potterfan :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: