Harry Potter Studios - Great Hall, Gryffindor Tower & Dumbledore's Office

Nu äntligen har jag haft tid att sitta i några timmar och redigera bilder från när jag var på The Making of Harry Potter Studio Tour i september. Det var verkligen en sån himla häftig upplevelse att få se allting! Vi hade kollat igenom filmerna innan vi åkte till London, men tror nog att det skulle varit bättre att se dom efteråt istället :p 
 
Vi hade bokat in oss på den första tiden den 25e september, så tidigt på morgonen gick vi bort mot tunnelbanan som skulle ta oss till Euston där vi skulle ta tåget till Watford Junction. Väl framme där fick vi åka en fin Harry Potter-dubbeldäckare till själva Studio Touren. Det var inte svårt att ta sig dit på egen hand. Vi hade lite tid på oss innan vi skulle gå in, så vi tog en sväng i souvenirshoppen. Man ville ju bara ha allting! Fanns så mycket roligt! 
Sen fick vi gå in och sätta oss i en liten bio där vi såg en kort film innan dörrarna till The Great Hall öppnades. Det var såå häftigt att faktiskt vara där! Här fanns det lite kläder från olika karaktärer och längst fram stod kläderna från flera utav lärarna, samt Dumbledore.
Vi gick vidare och kom fram till Gryffindor's common room och sovsalarna, sängarna är verkligen små :p Och sen kom vi också till Dumbledore's runda kontor. Jag har inte riktigt tänkt på alla detaljer när jag sett filmerna, det är en helt annan sak att se det i verkligheten. Får kolla om filmerna och tänka mer på alla saker som jag sett nu. 
 
Som ni nog kan gissa, så fotade jag en hel del. Detta kommer vara det första utav fem inlägg med bilder, alla kommer komma upp denna veckan, så det kommer bli en riktig Harry Potter-vecka här på bloggen :)) 
 
Såå många trollstavar :D 
 
Här har Lisa Snape's trollstav och jag har Sirius' :))
 
Moaning Myrtle's kläder 
 
Helana Ravenclaw's klänning i första filmen 
 
Albus Dumbledore
 
Minerva McGonagall och Rubeus Hagrid 
 
Taket till Stora Salen. 
 
Isskulptur, samt Hermione's klänning och en del av Viktor Krum's kläder från The Yule Ball i fjärde filmen.
 
Gryffindor Common Room. 
 
Harry Potter's säng 
 
Ingången till Dumbledore's kontor och hans Vial Cabinet
 
Riktigt häftigt att få se detta
 

åh vad avis jag blev, vill också se det :)

Svar: Det var verkligen hur kul som helst att få se allt det :D Du borde åka dit någon gång:))
Johanna Fåglund

MEN WOW VILKA UNDERBARA BILDER! Jag vill också dit och seeee :D :D

Svar: Tack så mycket! Hoppas att du också kommer dit någon gång och får uppleva det :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: