Januaribilden

Bild från vintern 2010 som är Januaribilden i en av mina kalendrar. Om ni vill ha en är det är dags att beställa en nu om man vill ha den i början av året! Klicka här för att läsa mer.
 
Inatt kom den efterlängtade snön även hit till Göteborg! Men såklart skulle det börja regna med en gång efter, så nu är det bara massa slask.. 
Jag hade läst igår att det skulle snöa hela natten och sen regna vid 9-tiden på morgonen, så eftersom Elton sov hos oss ställde jag min klocka på 7 för jag ville gå ut med honom i snön. Jag vaknade då och såg hur vitt och fint det var ute. Jag fick väckt både Elton och Tobias och gick ut. Det var så himla härligt och Elton bara sprang ut i snön (han brukar inte gilla regn eller när det är blött, men snö tycker han om). Det hade inte kört några bilar eller gått några andra personer ute, så det låg så fint och slätt på marken (tills vi kom och gjorde massa spår :p).
Det blev en liten promenad och sen gick vi och la oss igen och när vi vaknade nästa gång var det bara slaskigt och blött. Så jag är glad att jag ställde klockan och gick ut så tidigt imorse :))  Fast jag hade inte med kameran, så det blev inga bilder, förutom med mobilen (som man kan se på min instagram, stargirlphoto). 


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: