Vitt

På alla hjärtans dag hade det kommit massa snö som lagt sig fint på träden. Visste inte om jag skulle gå ut eller inte eftersom det var så tråkigt väder med bara massa gråa moln, men jag gick ut till slut ändå med kameran en liten stund. Har tagit lite tid innan jag orkat redigera bilderna jag tog då :P
Nu efter nästan två veckor har all snö regnat bort och det är jättehärligt vårväder ute (lite kallt fortfarande, men ändå) :D Får hoppas att det inte kommer någon ny snö!



Lite roligt att denna stjärnan är kvar efter nästan två år :P Inlägget om historian för denna stjärnan finns här.. Haha :))








Vackra bilder !

Vilka riktigt fina bilder!

Hej, fina vinter foton, sökte om Ir fotografering för en tid sen och kom till din blogg. Du har väldigt fina foton. Köpte ett IR filter skall bli spännande att försöka få de fotona fixade, men kan man göra det i Lightroom? Det skall väl komma ut ny version av Lightroom snart, nummer 4. Fotar själv mycket men har inget bildhanterings program, så jag funderar på att köpa Lightroom, men kanske man borde ha photoshop för IR foton?

Mvh Karita

jättefina bilder!


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: