Skåne Roadtrip - Kullaberg

Äntligen är det fina sommarvädret tillbaka! Jag har haft fullt upp dom senaste dagarna, så jag har inte hunnit uppdatera här, men jag har massor av bilder som väntar på att bli redigerade och få komma upp på bloggen. Ska svara på frågorna jag fått om Norge någon dag snart också, så har ni någon mer fråga, gå in och ställ den här.
 
I förrgår gjorde jag och Tobias en roadtrip i västra och lite av södra skåne över dagen. Tobias har pratat om att han vill åka dit, så nu när han har fått semester och det skulle bli bra väder passade det bra att åka ner en sväng. Vi åkte vid 7.30 på morgonen och vid 10.00 var vi framme vid det första stoppet som var Kullaberg. Det var ett riktigt häftigt ställe, visste inte att skåne var såhär fint :p Vi klättrade ner bland klipporna, såg tumlare ute i vattnet och hittade en grotta som jag inte ville gå in i, den var alldeles för smal, hatar trånga utrymmen :p Sen gick vi tillbaka till bilen igen för att fortsätta till nästa ställe :)) 
Kullaberg är ett ställe som jag skulle vilja åka tillbaka till och stanna lite längre på någon gång. 
 
Det ser ju typ inte ens ut som Sverige! Iofs fick jag ett sms som sa "Välkommen till Danmark" när vi var där, haha :p 
 
En tumlare som kom upp bredvid en båt. Älskar delfiner och liknande djur, fast jag är livrädd för valar (typ blåvalar), det är en konstig fobi jag har ;o 
 
Nikon D800 // Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR // Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1

Wow! :O

Svar: :D
Johanna Fåglund

Åh vad fint!

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: