Norge 2018 - 8 juli

Jag har ju fortfarande flera dagar kvar att visa från Norge förra sommaren. Har lite svårt att få tid att redigera nu med en bebis, men ikväll hann jag fixa lite bilder. 
 
Detta var dagen efter vi var på Runde, så vi kände inte för att åka så långt. Jag hade hittat en vandring som var ganska nära campingen vi bodde på, bara 20 minuter med bil. Den var hyfsad kort och inte jättemycket stigning. Det var ingen rundvandring, så vi gick till ett fint ställe och sedan tillbaka samma väg. 
 
Detta var utsikten vi kom fram till efter nästan 2 timmars vandring. Sen fortsatte vi en bit ner i dalen.
 
Denna bron såg lite sådär ut :p Inte lätt att gå på.
 
På vägen tillbaka flög vi lite med våran drone.
 
Mysigt med sånna här stigar längs berget, men man får vara försiktig. Vi mötte två cyklister och den ena ramlade och slog huvudet i en sten (hjälmen hängde på styret konstigt nog) och det blödde rätt mycket. Vi kunde hjälpa till lite iaf med att ge papper som vi hade med oss. Dom kunde ändå cykla vidare sen som tur var, så hoppas det gick bra med henne. Det var tydligen inte första gången detta hände, så förstår inte varför hon inte hade hjälmen på sig.. 
 
Här ville man gärna inte glida ner. I slutet var det ett högt fall ner mot forsen.
  
Jag tappade min telefon under vandringen. Den var flera år gammal och batteriet dåligt, så nu hade jag en till anledning att köpa en ny. Blev en Huawei P20 Pro när vi kom hem :))
 

Blir så förvånad varje gång en vuxen struntar i sin säkerhet. Kanske dags att göra hjälmtvång på vuxna med haha. Ännu värre då om hon dessutom ramlat förut.

Jättefina bilder ser så mysigt ut.

Svar: Ja, helt konstigt att man inte bryr sig mer, kan ju gå riktigt illa!Tack så mycket :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: