2018

Även om jag inte har uppdaterat här så jättemycket under 2018 har det ändå hänt en hel del. Så jag tänkte göra en sammanfattning av året även om det är mer mobilbilder än med kameran. Så får ni veta lite av vad jag sysslat med när jag inte varit aktiv här :p 
 
Den 14de januari, på Tobias födelsedag (faktiskt precis ett år sedan idag :p) åkte vi till Teneriffa. En riktigt bra resa med både äventyr och sol och bad på stranden. Där fick vi även sett några av dom finaste vyerna jag någonsin sett. Här över är några bilder från Mascaravinen.
 
Vi fotade stjärnor i Tedies nationalpark, aldrig sett så många stjärnor förut! Vi såg en solnedgång ovanför molnen, badade i havet, drack goda drinkar och gick en vandrig i Anagabergen. 
 
I början av Mars åkte vi till Ulricehamn och åkte skidor. Jag skadade faktiskt mina knän och hade svårt att gå i några veckor. Det var något i knäna som hade kommit ur led på något sätt, det ena gick över hyfsat fort, men inte det andra. Fick övningar att göra av en sjukgymnast och en dag när jag gjorde en övning sa det "klick" i knät och det var helt bra igen! 
---
Våren kom med massa värme. Jag var med mamma, pappa, morfar och Elton i Gottskär och åt glass och en kväll åkte jag och Tobias ut till havet och åt middag. Elton tyckte han kunde följa med i väskan, men han fick faktiskt gå :p 
 
I slutet av Maj åkte jag och Tobias på en dagsutflykt till Dalsland. Vi gick en lång vandring i Tresticklans nationalpark i över 30 graders värme, vilket var riktigt jobbigt, men det var så fint där! Efteråt åkte vi till Älgafallet och sen vidare ut mot kusten där vi tog oss ett kvällsdopp i havet och sedan tittade på solnedgången. En riktigt mysig dag :)) 
 
Blev mycket bad i havet i sommar. Första två bilderna är från Åsa i Halland och som andra från Tylösand. Tycker om att åka till stränder mer söderut, det brukar vara lite finare vatten än här i Göteborg. Jag köpte en regnjacka på rean på midsommardagen som jag gillar väldigt mycket (blev kanske inte så mycket användning för den under sommaren just, men i höst har den vart riktigt bra). Sen blev det många kvällar på balkongen och fina solnedgångar denna sommaren. 
 
Detta var bilderna från Januari till Juni. Resten kommer senare i veckan :)) 

Ser ut som att ditt år var bra! :D

Svar: Det har det varit 😁
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: