2018 II

Här kommer fortsättningen av min sammanfattning av 2018. 
 
I början av Juli åkte jag och Tobias till Norge. Det var en sån himla bra resa. Har inte redigerat så många bilder därifrån än, men det kommer :)) Vi var där i över en vecka denna gången och hann med massa kul. Träffade min gamla barndomskompis Erika som bor ganska nära den campingen vi var på och gick några vandringar med henne och hennes pojkvän. 
 
Vi besökte en plats som jag velat åka till i många år nu, Runde. En ö med väldigt rikt fågelliv och jag fick äntligen se och fota lunnefåglar. Hade även Erika som en väldigt bra guide med oss :D 
Blev även ett till besök ut till kusten, Vestkapp som också hade fina vyer.
 
Jag tappade min mobil under en vandring i Norge och baksidan gick sönder. Jag ville ändå köpa ny, så detta fick vara en bra anledning för det :p Blev en Huawei P20 Pro pga kameran och jag är riktigt nöjd! Resten av bilderna här under i detta inlägget är tagna med den.
En kväll i Juli drog det in ett åskoväder med fin himmel och massa blixtar. Har en del bra bilder från det som jag visst inte visat. Så kan lägga upp några en dag :p
 
Dagen efter vi kom hem från Norge fick vi veta att denna lilla krabaten har börjat växa i min mage :)) Är såå glad och väntar med spänning nu dom sista månaderna :D Ultraljudsbilden är från september. 
 
Vi åkte med mamma, pappa och Elton till Karlskrona där vi bodde i en liten campingstuga ett par nätter. Väldigt mysigt :)) På vägen hem åkte vi till Österlen kryddor för jag ville se lavendelfältet, dock hade värmen gjort att det blommat över tidigare än vanligt. Men det var ett riktigt mysigt ställe som jag vill besöka igen. Sen åkte vi längs kusten i Skåne, tog ett badstopp i Simrishamn och glasstopp i Smygehuk. 
 
Innan semestern var slut hann vi med en tur till Tylösand igen och en sväng i Halmstad. Det var riktigt varmt och jag hade börjat få lite illamående. 
---
Elton fick åka till veterinären och opereras för urinsten, stackars plutten. Det gick bra, men han tyckte inte om tratten han var tvungen att ha efteråt. Han hade några sällsynta stenar och behöver göra urinen mer basisk, så sen dess har han ätit specialfoder och vi ska snart se om det har hjälpt något. Förhoppningsvis hjälper det, så han slipper få nya stenar.
---
Det blev höst och jag mådde inte så bra under denna tiden. Var väldigt illamående och vissa dagar kunde jag bara ligga hemma på soffan, men det blev bättre i oktober. 
 
Och så kom julen. Jag var på Liseberg med mamma och Tobias en kväll, väldigt mysigt. Jag gjorde den årliga "Hubbe" till Tobias mamma (tredje året jag gör en sån tomte till henne). Denna gången blev han lite uppdaterad med lampor på luvan också :)) Vi köpte en julgran som vi klädde i silver och guld. 
På juldagen åkte jag, mamma och Elton till havet för att titta på solnedgången. Var såå längesen jag gjorde det nu och det var väldigt härligt att göra det igen. 
Sen blev det nyår som jag och Elton spenderade hemma hos Sandra :)) 
 
 
Det var mitt 2018, det har varit ett riktigt bra år även om jag haft det lite jobbigt med illamående och nu det senaste har jag väldigt ont och kan inte göra så mycket på dagarna. Men det är ju för något positivt i slutändan, så jag står ut. Ser verkligen fram emot 2019 nu, det kommer bli ett spännande och antagligen det mest händelserika året för mig hittils. 
Sen vill jag bli mer aktiv här på bloggen än jag varit det senaste året, så jag hoppas att det blir så :)) 
 

Diana

Åh, stort grattis till bebisen, så mysigt! Har saknat dina uppdateringar, hoppas du hinner med att dela med dig av fler vackra bilder!

Svar: Tack så mycket 😊 Ja, jag vill försöka bli bättre på att uppdatera bloggen mer 😅
Johanna Fåglund

Vilket härligt halvår, vandringen i Norge ser fantastisk ut. Och grattis till bebben :)

Svar: Det är så galet fint i Norge! 😊 Tack så mycket!
Johanna Fåglund

Grattis till graviditeten! :D

Svar: Tack!! 😊
Johanna Fåglund

Så fina bilder vill bara ut och resa direkt!
Grattis igen till bebisen :)

Svar: Tack så mycket! Kul att höra 😊
Johanna Fåglund

Oj så mycket vackert ni fått varit med om och så graviditeten förstås 😃 Förutom tratten på lille Elton 😢 Norge blir jag så sugen på ju mer jag tittar på dina bilder...

Svar: Ja, det blev ändå en hel del under året även om det kändes som att vi knappt gjorde något 😛 Du borde ta dig till Norge någon gång då, är såå häftigt!
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: