Norge 2018 - 5 juli

Nu var det verkligen längesen jag gjorde ett inlägg här på bloggen, men jag har nästan inte fotat något på hela hösten och inte redigerat heller. Så det har fått bli en paus, både här och på instagram. Ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder igen nu till det nya året :) 
 
Men jag har faktiskt fortsatt redigera mina Norgebilder nu och tänkte lägga upp bilderna från dagen vi åkte från den första campingen i Gudvangen till den andra lite utanför Stryn som vi bodde på resten av resan. Vi tog inte den snabbaste vägen, utan jag hade kollat ut en bra väg på google maps som såg ut att ha många fina platser på vägen. 
 
Det första stoppet låg inte långt ifrån campingen. Stalheimsfossen, ett 126m högt vattenfall. Är glad att vi har en drönare för annars hade vi inte fått en så bra vinkel över hela fallet.
 
 Utsikt från Storesvingen Fjellstove
 
 Sen tog vi färjan från Vangsnes till Dragsvik
 
 Gaularfjellet
Denna krokiga vägen körde vi upp för och kom till en fin utsiktsplats. Men riktigt kallt och blåsigt var det där uppe.
 
 En bit bort låg Likholefossen. Här kan man gå Fossestien, en vandring bland forsarna på 21km, men det hade vi inte tid till nu.
 
 Framme på Mindresunde Camping. Här har vi bott en gång 2014, men då var det bara en natt. Vi gillade denna campingen, så denna gången bokade vi 6 nätter. Rummet var hyfsat stort och det fanns rinnande vatten, vilket är ett plus.
 
Och utsikten från fönstret var ju inte helt fel :))
 
Det var bilderna från denna dagen. Och jag ska försöka att inte låta det gå ett halvår innan fler bilder från resan kommer upp :p 

Äsch en välförtjänt paus för din del, du har ju inspirerat oss alla med inlägg under flera år nu! Kul att du är tillbaka, du har varit saknat. Ha ett fin nyårsafton och en god fortsättning :)

Svar: Hehe ja, det har ju blivit en del inlägg och bilder på 10 år 😂 Men nu hoppas jag att jag orkar komma igång igen! Gott nytt år 😊🎇
Johanna Fåglund

Så trevligt att få se inlägg från dig :) Gott nytt år!

Svar: Kul att du tycker det! Förhoppningsvis blir det lite fler detta året än förra :p Gott nytt år!
Johanna Fåglund

Wow! Vilka fantastiska bilder! Så smart med drönare 🤩

Svar: Tack så mycket 😊 Ja, det var väldigt kul att se ur nya vinklar med drönaren 😁
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: