En natt vid sjön

Nikon D800 // Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR // Nikon AF 50/1,4G 
 
Ni som följer mig på instagram kanske såg på min instagram stories att jag och Tobias var ute och tältade förra måndagen. Vi har köpt ett nytt tält och kände för att testa det. Vi åkte först till Tobias föräldrar och åt middag, efter det skulle vi åka till en sjö och tälta ute på en udde. Vädret såg lite osäkert ut när vi kom fram, men vi bestämde oss för att sätta upp tältet ändå. Såklart började det regna precis när vi lagt ut tältet på marken och skulle börja. Det gick ändå ganska snabbt att få upp det och insidan var ju i alla fall torr. Det regnade inte så länge (bara lagom länge för att blöta ner allting :p), så Tobias gick ner till vattnet för att fiska medan jag fotade lite. Det var fint i solnedgången. Efter det tände vi en brasa och grillade korv och satt där rätt länge framför elden tills det blev mörkt. När vi bestämde oss för att släcka och gå in i tältet började det regna igen, men vi hade ändå haft tur hela kvällen. Är ju rätt mysigt att ligga inne i tältet och höra regnet smattra. 
 
På morgonen när jag vaknade öppnade jag tältdörren och såg att vi hade soluppgången mitt framför oss. Det var inte så lätt att få bra på bild, men det var väldigt fint. Gick ut och fotade lite också vid vattnet. Klockan var typ 4, men jag kunde inte somna om. Vid halv 7 eller så packade vi ihop och åkte hemåt igen. 
Blev en mysig kväll, mycket mer lyckad än förra gången vi tältade, då började det ju blåsa typ storm helt plötsligt mitt i natten, haha.. 

Åh vad mysigt! Så fina bilder :D

Svar: Jaa :)) Tack så mycket!
Johanna Fåglund

Åh vad mysigt! Jättefina bilder :D

Svar: Det var det! Tack :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: