Juni Juli Augusti

Så var det September redan och sommaren 2016 är slut ;o Även om jag tycker om hösten (iaf dom fina höstdagarna), så hade jag gärna haft en månad (minst) med sommar till.. Kan ju vara varmt i september också, så hoppas att det kan bli lite mer sommarvärme iaf!
Denna sommaren har varit jobbig för mig då min mormor var sjuk och sedan gick bort i mitten av juni och i juli var det begravning. Trots detta har jag ändå hunnit med att åka iväg lite och njutit så mycket som möjligt av sommaren. Jag tänkte att jag skulle göra en sammanfattning med bilder som jag brukar göra den första september. 
 
Sommaren började med att jag och Tobias åkte till Norge i några dagar. Hade en jättebra resa och vi gjorde massa roliga saker! Har inte redigerat klart alla bilder än. Får försöka hinna med det snart, har bara en dag kvar att lägga upp + några bilder från hemvägen. 
 
Fota i motljus är ett måste på sommaren :)) 
 
Jag var en vecka i källsjö i juli. Vädret var inte det bästa under den veckan, men några få gånger tittade solen ändå fram och en morgon var det jättefint ljus och dimma :)) 
 
Den 9de juli skulle mormor fyllt 85 år. Vi brukade fira henne och mamma som också fyllt år tillsammans, så några i släkten kom ner till Källsjö på kalas. Mormor fick ballonger som vi skrivit på. Det var även 9de juli som var den fina morgonen med dimman och ljuset några bilder här över. Tyckte det var lite speciellt att fota det just denna dagen. 
 
Den 20de juli tog jag och Tobias bilen och åkte en sväng ner till Skåne. Blev en heldagsutflykt till Kullaberg, Mölmö, Skanör Falsterbo och Smygehuk. Var en jättemysig dag :)) 
 
13de augusti firade jag och Tobias 6 år tillsammans genom att tälta en natt vid havet för att se på meteorregnet. Natten blev hemsk då det blåste upp rejält mitt i natten när månen gick ner. Helt galet vad det blåste och jag kunde inte sova någonting. 5 på morgonen packade vi ihop så gott det gick i den blåsten och åkte hem igen :p Kvällen var iaf bra till en början och några stjärnfall fick vi sett ändå. 
 
Ibland var lite extra fint utanför fönstret också :)) 
 
Under sommaren bestämde jag mig även att hoppa av min utbildning till förskollärare och börja på en ny utbildning till florist. Ångrar det inte en sekund! 
 
Har ni haft en bra sommar? Vart ute och rest eller bara haft det härligt här hemma? :))
 
Även om jag inte vill att sommaren ska vara över får man göra det bästa av saken och se fram emot hösten. Ska bli kul med skolan och om typ tre veckor ska jag ju till London, gå på Harry Potter studios och se McFly! :))  

Vilket fint inlägg och jättefina bilder!

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Väldigt fina bilder som alltid, man blir ju alltid avis på dina Norge resor :P

Jodå sommaren har varit bra. Londonbesök, Göteborg och bara tagit det lugnt på landstället vilket var otroligt skönt när det varit mycket på jobbet :P

Svar: Tack så mycket! :)) Vad härligt det låter! London är ju alltid lika kul att besöka 😁
Johanna Fåglund

Du tar så fantastiskt vackra bilder! Ögongodis varje gång! :D Och jag blir alltid ännu mer sugen på att åka till Norge när du lägger upp bilder därifrån :P :D

Svar: Tack så mycket! Vad roligt att höra :D
Johanna Fåglund

Dina bilder är ju helt outstanding!
Tar du jobb i Stockholm ibland??

Svar: Åh, tack så mycket! Har aldrig gjort något jobb i Stockholm, men det är ju inte omöjligt att göra det om det skulle vara så :p
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: