På natten

 
Hoppas att ni har haft en bra påsk! Det har jag haft. Imorgon börjar skolan igen efter en veckas ledighet och på torsdag är det första dagen på praktiken :)) 
Jag har inte fotat någonting dom senaste dagarna, men har lite bilder från andra tillfällen som jag inte visat, som denna bilden från den senaste gången jag fotade norrsken. Hade ju stressat som bara den när jag såg att det var så mycket här och såklart glömde jag min vidvinkel! Mitt 50mm satt på kameran och det funkade ju bra ändå för jag kunde ju göra panoramabilder för att få med mer, men saknade ändå vidvinkeln :p Min D80 låg kvar i väskan sen Lisa hade lånat den månaden innan när vi fotade norrsken och den hade ett 18-135mm på som jag använde på min D800 till några bilder. Det passar egentligen inte till fullformat, men det går att använda ändå, denna bilden här över har jag fotat med det objektivet. 
Detta måste nog vara det bästa norrskenet som jag sett här nere :)) Var såå fint! (fast det kanske inte är mycket för dom som bor mer norrut, så är det rätt mycket för att vara i Göteborg :p) 

Oj jag fattar inte ett ord av vad du pratar om med det där kameraspråket med D800, alla millimetrar osv haha. Men så fina bilder det blir!😍 Önskar systemkameror inte var så avancerade bara, jag har en men bilderna blir inte så vackra som dina. Men det beror väl på motivet med antar jag :)

Svar: Hehe nej, det kan vara svårt med alla siffror och så :p D800 är namnet på min kamera och dom med millimeter är objektiv, hur stor brännvidden är (hur mycket som kommer med i bilden) beskrivs i mm. Ja, motiv och ljus spelar ju roll när man fotar, men lär man sig sin kamera så kommer bilderna att bli mycket bättre :))
Johanna Fåglund

jättefin bild

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Så otroligt vackert. Får jag fråga hur du tar en sådan bild för att få fram stjärnhimlen så där vackert? Det ser på molnen och vattnet ut som om du har använt en lång slutartid?

Svar: Tack så mycket :)) Jaa, en rätt lång slutartid har jag haft. Ifall du vill läsa mer om hur jag fotar stjärnor har jag ett inlägg under min kategori "fototips" :))
Johanna Fåglund

åh vad häftigt fotat!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Åh tack för tipset. DET måste jag kolla! :)

Så fin bild :D

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Sjukt cool bild! Aldrig sett ett norrsken :o

Svar: Tack så mycket! Det var inte jättelängesen jag såg mitt första och nu är jag fast :p
Johanna Fåglund

Så himla vackert!! :)

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Så vackert! Önskar jag hade mer tid att gå ut och fotografera, vilket var min hobby tidigare. Väldigt fint foto :)

Svar: Tack! Det är synd när man inte har tid. Men nu när det blir ljust längre på dagarna kanske det går bättre :))
Johanna Fåglund

Vad vackert, tjejen och jag såg en skymt av ett när vi var i fjällen under nyår. Men det här slår priset, 👍..

Svar: Men det är ju roligt att ha fått se det ändå, även om det inte är så mycket :)) Det blir ju starkare på bild, så riktigt såhär såg inte detta ut i verkligheten :p
Johanna Fåglund

Men vilken UNDERBAR bild !!!

Svar: Tack!! :D
Johanna Fåglund

wow! fantastisk bild!!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Du är så magiskt begåvad! Bilden är magisk!

Svar: Åh, tack :D
Johanna Fåglund

Så vackert! Något man verkligen vill se ngn gång i livet, bor i skåne så får dock ta mig en bit upp ;)

Svar: Tack! :)) Helt omöjligt är det inte att se det nere i skåne, men det är ju såklart bättre ju högre upp man är :P Här blir det inte heller speciellt ofta, så man får passa på.
Johanna Fåglund

Underbar bild, vackert..

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: