stargirlphoto@instagram

 
För er som inte vet så finns jag på instagram också. Där dyker det upp bilder tagna med både kameran och mobilen. Brukar uppdatera där om jag är ute och fotar eller hittar på något annat kul innan jag skriver och lägger upp bilder här på bloggen. Fler bilder på Elton brukar komma upp där också :p 
Här ni inte instagram på mobilen kan ni kolla in min sida här istället :)) 
 
Idag har jag haft en pluggdag hemma. Rätt härligt att kunna sitta hemma och läsa och skriva.. om man inte har en hund i huset som skäller konstant när den är ensam (inte Elton nu alltså, han bara sover när han är själv). Jag har hört hunden många gånger och tyckt det var jobbigt, men speciellt jobbigt just nu när jag behövde koncentrera mig på massa svår text. Jag har hört att dom med hunden blivit tillsagda innan, men ändå fortsätter det. Jag gick faktiskt ner och satte en lapp på dörren (inte en arg lapp, utan mer som förklarar att det låter mycket och att det skulle uppskattas om dom gjorde något åt det).
Det är ju varken bra för hunden eller oss grannar att den håller på på det sättet. Jag vill gärna ha det tyst när jag läser, så jag satte i hörlurar (utan musik), så gick det bättre. Vissa ljud får man ju ta när man bor i lägenhet, men en skällande hund varannan sekund är inget kul. 
Imorgon blir det en heldag i skolan, men på onsdag har jag en pluggdag hemma igen :)) 


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: