243 sekunder

Nikon D800 // Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
 
I helgen åkte jag ut till havet för att fota i solnedgången, det hade ju varit så fina solnedgångar flera dagar i rad, så jag hoppades på att det skulle bli lika fint denna dagen, och fint blev det ju, även om det inte var lika mycket färger som dom tidigare solnedgångarna. 
Jag satt längst ut på piren på askimsbadet, det blåste och var iskallt även om jag hade vinterjacka, dubbla vantar och mössa på mig. Så kommer det fyra tanter ut dit där jag sitter, som ska bada! Nakna! Fast inte åt det hållet jag fotade då ;p Men det var ju hur kallt som helst ute, bara några få plusgrader, och så hör jag dom säga hur härligt det var i vattnet, haha :p Galet! 
Jag fick iaf en bild som jag blev nöjd med. Hade glömt min fjärrutlösare till kameran som är väldigt bra att ha när man fotar med långa slutartider. Jag måste sitta och hålla inne avtryckaren under hela tiden när jag vill ta bilder med längre slutartid än 30 sekunder. Det hade jag inte behövt med fjärrutlösaren, så nästa gång får jag inte glömma den :p 

Åh! Underbara bilder <3

Svar: Tack så mycket! :D
Johanna Fåglund

Gud så fint!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Åh vad vackert!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Så vackra bilder :-) hihi tur de icke hoppade i där du skulle fotografera

Svar: Tack! Haha jaa 😂
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: