:/

Nikon D800 / Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1
 
Jag var verkligen inne på att åka till London och se McFly, men det kommer inte att bli av :/ För det första så var det inte någon som kunde åka med just då och för det andra tror jag inte att jag skulle få tag på några biljetter. Försökte igår när dom hade pre sale (innan jag visste att ingen kunde åka med), men det stod hela tiden att det inte fanns biljetter eller att många förökte köpa. Testade också idag bara för att se, även om jag inte skulle köpa, men det var samma sak och många skrev att det inte gick och att det var slutsålt på typ 2 minuter ;o 
Men det kommer fler tillfällen och förhoppningsvis på ett lite större ställe än denna gången, så inte biljetterna bara tar slut. 
 
För en vecka sen skrev jag ju att jag blev sjuk och jag har fortfarande inte blivit helt bra, min hals har bara blivit värre och det gör jätteont när jag pratar, hostar, äter och så. Sen har jag fått bihåleinflamation också. Jättekul.. Var på vårdcentralen imorse, men han tyckte att halsen såg bra ut tydligen och trodde att jag hade spänningshuvudvärk och inte bihåleinflamation först.. Får hoppas att det blir bättre snart iaf, inte kul att må dåligt en helg till nu.  
 
Detta blev ett väldigt negativt inlägg känner jag ;o Så jag tänkte avsluta med en roligare grej. Att min kurs nu är slut (praktiken) och jag är klar med både inlämningsuppgift och redovisning som jag varit orolig för i en månad nu. Har haft en jättebra praktikplats och det ska bli kul att komma tillbaka nästa år, men alla skoluppgifter jag behöver göra är inte lika roliga! Nu är det bara en kurs kvar innan sommarlov :D 

Så snygg bild! Gillar fokuset på droppen och grässtrået!! :)

Svar: Tack så mycket :D
Johanna Fåglund

Väldigt fin bild. Tråkigt om du inte kommer iväg, hade gärna åkt med men tror inte chefen blir så glad om jag tar semester direkt när jag kommer hem från semestern hehe.

Svar: Tack! :)) Hehe nää, det tror inte jag heller haha :p
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: