Sötaste Elton

Nikon D800 / Nikon AF-S 16-35/4 G ED VR
 
Elton har firat mig för fullt idag :)) Han var så duktig och satt helt stilla när jag tog denna bilden, för rörde han sig så ramlade hatten av :p 
Har haft en bra födelsedag med god middag med Tobias nu ikväll och nu väntas det bara en liten tårtbit och se på något avsnitt av någon serie. Fick inte datorn idag, men får se om den kan komma imorgon istället. 
Och imorgon är det ju december, inte alls långt kvar till jul nu! Tiden går så fort, känns ju som att det inte var längesen det var sommar :p 

Men så sööt!

Svar: Haha jaa :))
Johanna Fåglund

Så söt!!! :)

Svar: Haha jaa :))
Johanna Fåglund

Så søøøt <3

Svar: Jaa :D
Johanna Fåglund

Du har alltid så fina bilder på Elton! Jag funderar ibland är om du bara är superduktig på att fånga perfekta bilder, eller om han är en väldigt bra modell. Nu verkade det ju som att han åtminstone ibland är den perfekta modellen :) Jag tycker själv att hundar kan vara ganska svåra ibland att ta bild på, de är ofta så snabba och ryckiga.. Hur som helt, väldigt söt bild på en söt liten hund :)

Svar: Tack så mycket! Han är inte lätt att fota :p Han kollar nästan aldrig in i kameran av sig själv, så jag brukar hålla upp en pinne eller något framför kameran. Då brukar han bli stilla och titta på den. Så får man vara snabb sen :))
Johanna Fåglund

Så söt!

Svar: Jaa :)).
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: