One Direction @ Ullevi 23 Juni 2015

Nu kommer ännu fler konsertbilder, fast denna gången från One Direction! Har ju bara skrivit om McBusted innan, men det var ju faktiskt One Direction vi hade köpt biljetterna för att se från hela början innan vi ens visste förbandet :p (Fast inget slår McBusted ändå :p)
Vi kom till Ullevi vid 17.30 ungefär och började leta efter ingången där vi skulle gå in i, tog fel håll och fick gå runt allting :p Förbanden spelade och sen var det dags att vänta på One Direction och hitta en bra plats. Bytte plats några gånger och vi hamnade sen en bit bak rätt nära mittenscenen som kändes rätt bra. 
Så kom dom ut på scenen och började med Clouds, inte en favoritlåt för mig, men det var bra ändå. Det var lite svårt att se, är ju inte speciellt lång (161cm) så det blev mycket huvuden och armar mest jag såg. När dom sen kom ut till den lilla scenen nära oss blev folk lite galna och då såg man verkligen ingenting! Många hade stora skyltar med sig även om det stod att det största man fick ha var A4. Men lite då och då skymtade man dom mellan alla armar :p Vi bestämde oss för att byta plats medan dom var där och gå lite närmare huvudscenen istället. På våran nya plats såg vi dom lite bättre, i alla fall när dom var på den stora scenen. Och det var inte så farligt trångt där heller.  
Jag försökte ta lite bilder också, det var rätt svårt, men jag tycker att jag fick några bra ändå. Tycker att det var en bra konsert, men jag hade gärna sett mer än vad jag gjorde, fick stå på tå hela tiden :p Men även om man ser mer på sittplats så tyckte jag ändå om att ha ståplats, så jag är ändå nöjd och kommer antagligen ta ståplats igen nästa konsert jag går på :)) 
 
Här är jag med Lisa och Elin, dom jag var där med. (Synd bara att Pernilla som också skulle varit med inte kunde komma). 
Precis innan dom kom ut på scenen. 
 
Här stod vi nära! Men det gick knappt att se för alla armar och skyltar som var ivägen. 
 
Ungefär såhär såg det ut när jag inte stod på tå :p 
 
Men det blev lite bättre när vi flyttade på oss :p 
 
Helt plötsligt gick alla fram typ 2 meter av nån anledning, så vi kom ännu längre fram :))  
 
Dom hade vattenkrig under Story of my life :)) 
 
Så avslutade dom med Best song ever! En av mina favoritlåtar :)) Gillar att det blivit lite mörkare också så man såg ljuset från scenen bättre. 
Var en väldigt bra konsert, men lite lik den dom hade förra året. 

Konserten var verkligen lik den som var förra året! Men jag tyckte den här var så otroligt mycket bättre på något vis. De hade mycket mer energi tyckte jag! Eller så var jag bara gladare..hahah. Hur som helst var det ju en sjukt bra konsert!

Svar: Hehe jag tyckte nästan att dom hade mer energi förra året, iaf Niall :p Fast det kanske är för att jag inte såg lika mycket nu som jag gjorde på konserterna jag var på då :p Det var väldigt bra i vilket fall :))
Johanna Fåglund

SV: Aaa Niall hade verkligen mer energi förra året. Men förra året tyckte jag att Zayn såg så nedstämd ut. Saknar dock Zayn och hans high notes. Killarna har ju problem med de höga noterna, men det låter ju perfekt ändå.

Svar: Jaa, fast han var väl sjuk nu eller nåt. Håller med om Zayn, han var lite tråkig då, men han sjunger bra!
Johanna Fåglund

Jag tyckte denna konserten var bättre än förra året haha😂😁

Svar: Hehe vad bra :)) Jag vet inte riktigt vad jag tycker :p Hade gärna sett lite bättre bara :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: