Norge 21 September 2014 - Hemvägen

Nu är jag klar med bilderna från den sista dagen i Norge. Vi gick upp tidigt på morgonen för att komma iväg och åka hem. Det verkligen ösregnade, så man fick springa ut med grejerna till bilen och sen såg man knappt när man körde. Lite synd för det hade varit kul att göra några fotostopp innan alla fina berg försvann. Vi tog E6an hela vägen hem för den går mycket snabbare än vägen vi åkte dit som vi ritat ut själva. 
Efter någon timma började vädret bli lite bättre, så jag tog några bilder genom fönstret när vi åkte, vi stannade två gånger bara och fotade fina utsikter. Men E6an är en rätt tråkig väg, så det blev inte många bilder. 
Vi kom hem någon gång på eftermiddagen och nästan med en gång åkte vi iväg för att äta middag ute med mamma och pappa som firade 30 år tillsammans :)) 
Det var en jättebra resa och vi hade väldigt tur med vädret även om det var en del regn på slutet. Massa bilder blev det också, 1100 har jag kvar för att vara exakt. Så har ändå många bilder som jag inte visat som säkert kommer komma upp lite då och då på bloggen. 
 
Klicka här för att se alla bilderna från resan. Hoppas ni har gillat dom :)) 
Vill ni se ännu fler lägger Tobias upp en del på sin blogg också som han fotat. Kommer även bli en liten video sen när den är ihopsatt och klar :p 
 
En bild från morgonen då det regnade så mycket. Men det blev många fler vattenfall, så det var fint :))
 
Här var jag bara tvungen att stanna och fota. Så himla fint ljus var det! 
 
Fina moln blev det sen också :)) 
 
Och sista bilden för resan. 
 
Nikon D800 - Nikon 16-35mm / Nikon 50mm 1.4

Men herregud vilken superfin natur! Åh!

Svar: Jaa, det är rätt galet att det ändå är ganska nära. Känns inte som det när man ser det :p
Johanna Fåglund

Gud så vackert!! :o

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

superfina! älskar de med molnen och spegelblankt vatten! :)

Svar: Tack så mycket Alma :))
Johanna Fåglund

Herregud detta sagoland som ligger bara några mil bort! (okey lite mer än ngra men inte så långt bort iaf) Det är ju galet vackert!!!

Svar: Jaa, så knäppt att det ändå är så nära att man kan köra dit på en dag!
Johanna Fåglund

Så himla fina bilder! <3

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Så fina bilder! :)

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Gud vilka fina bilder! Älskar den tredje :) Kram!

Svar: Åh, tack :D
Johanna Fåglund

Vackert!

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Jenny

Du som åkt några gånger till Norge. Skulle du kunna ge mig lite tips på hur man åker? Jag och min kille vill åka en liten tur dit och vi vill se natur. Vi gillar de bilder som du tagit och har blivit inspererade av att åka själva dit :)

/Jenny

Svar: Vi gjorde så att vi bestämde dom ställena som vi ville åka till och skulle övernatta på (Stryn, Geiranger, Trollstigen och Åndalsnes har vi bott). Sedan kollade vi ut en bra väg på Google Maps. Vi hade kunnat åka E6an typ hela vägen, men vi valde istället att åka dom mindre vägarna för att dom såg mycket finare ut. Finns egentligen inte så många olika vägar att åka, så google maps är väldigt bra, där kan man ju även kolla street view och se hur det ser ut. Väldigt kul att ni gillar bilderna :))
Johanna Fåglund

Fruktansvärt vackra bilder! Du är så duktig!
Jag undra lite som Jenny om du kan ge tips på hur man kan åka. Men kanske visa upp en karta och lägga in bilderna som du har tagit vid de olika platserna typ? :) Vore ett grymt resetipsinlnlägg ^^

Svar: Tack så mycket! Skulle kunna försöka fixa ihop något sånt inlägg någon dag när jag redigerat fler av mina nya norgebilder:))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: