Långt hår

Ni som har läst min blogg ett tag vet kanske att jag har testat att ha extensions för ett ganska bra tag sen (älskar att ha långt hår). Då hade jag nailhair som sitter i hela tiden, men hade det bara i ca två månader. Nu har jag istället skaffat ett clip on-set från Mizzy.se. Det var jättebra kvalité på håret och det passar bra in med min egna hårfärg.
Jag hade ju en sidecut som jag började låta växa ut 2013 och håret är nu lite längre än till axeln typ, så även om mitt hår är rätt långt för övrigt är det ganska tunt. Ibland vill jag ha tjockare (och längre) hår, och därför tycker jag det är bra med ett sånt här set som man kan sätta i när man vill :)) 
Det är inte alls svårt att sätta i det, men här kommer en liten beskrivning. 
 
Det jag har är (länk): 
1 del med 4 clips 
2 delar med 3 clips 
2 delar med  2 clips 
3 delar med 1 clip 
 
Börja nerifrån med att dela upp så du får en rak linje med lite av håret. Sätt sen i delen med två clips. Man kan tupera håret lite innan mot hårbottnen, så sitter det bättre. Gör sedan samma sak med nästa del med två clips ovanför den första.
Det gör ingenting heller om man har en utväxt som jag har, det kommer inte synas att det är sån färgskillnad där. 
 
Såhär ser spännena ut. Lätta att bara trycka på. 


Efter man satt i dom två raderna med två spännen tar man dom med tre och gör samma sak. 
 
 
 
Och efter det samma med den med fyra clips. 
Sen tar man dom med en clip och sätter på sidorna. Jag satte i två st där jag hade min sidecut för att fylla ut det lite mer. 
 
Före och efter :)) 
 

Sååå snyggt :D

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: