Sommar

Nikon D800 Nikon AF 85/1,8G
 
Bild från i juni. Känns konstigt att det snart är september och att sommaren nästan är slut nu när vi väl fått sånt fint väder. Men jag är ändå väldigt glad över att augusti blev så bra, så det blir ett bra avslut i alla fall. Sen förlänger jag ju sommaren lite då jag åker till Kreta den fjärde september. Så det ska bli härligt. 
Gillar att jag har ett sånt jobb där jag får vara ute mycket (förskola), så jag inte missar dom fina dagarna, idag var det riktigt varmt! (fast mindre bra när det är kallt och blött ute :p). Hoppas att värmen fortsätter att hålla i sig ett tag till! 

Super fin bild :D

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Åh va kul att du jobbar på förskola! Är du utbildad förskollärare? Jag ska nämligen börja plugga till det nu i höst i Göteborg :)

Svar: Åh, jasså? Jag gick barn och fritid i gymnasiet, men det var inte förrän i år jag började jobba med barn riktigt, så jag hade inte bestämt att jag ville utbilda mig till förskollärare innan dom stängde ansökningarna i våras, men ska söka så jag börjar nästa termin hade jag tänkt, också i Göteborg då :)) Annars hade det varit kul att gå med någon annan som man vet också är fotointresserad :p
Johanna Fåglund

Jaha okej! Synd att du missade antagningen, men ja du får söka nästa år :) Åh ja det hade verkligen vart kul om man gick tillsammans i samma klass med en fotointresserad ;) Men vi lär kanske ses någon gång på skolan nästa år då! Hehe :)

Svar: Ja, det var synd att jag missade det. Det gör vi säkert i så fall :))
Johanna Fåglund

Jessica

Hej! Redigerar du dina bilder och hur isf. :)?

Svar: Ja, jag redigerar dom. Lite svårt att förklara hur för det är olika beroende på hur bilden ser ut.
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: