Macro

Älskar verkligen mitt macroobjektiv som jag vann i början av året. Men jag har fortfarande kvar det som är trasigt, så jag har inte kunnat testa att fota med bildstabiliseringen än. Vet inte varför det ska ta så lång tid tills jag får ett nytt ;/ 
Här är två bilder till från i söndags iaf. Nu ska jag och Tobias åka ut till havet och se (fota) solnedgången :)) 
 
Tamron 90mm 2.8 macro 

fina bilder

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Det första fotot är alldeles magiskt :)

Svar: Åh, tack :))
Johanna Fåglund

Du är grym på att sätta skärpan :) vad för bländare brukar du köra med när du fotar makro? Tänker att den bör vara betydligt större än 2.8 för att få till såpass "långt" skärpedjup med det objektivet? :)

Svar: Åh, tack så mycket :D Ja, när jag fotar bilder väldigt nära som spindeln här uppe, så har jag lite mindre bländare (högre tal=mindre bländare), då hade jag f/11. Till den första bilden har jag haft f/3.5 eftersom jag ville ha bakgrunden så suddig.
Johanna Fåglund

Så fint!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Snygga bilder! Har du ringt upp dem och frågat varför det tar sån tid? Ibland kan dem ju glömma bort saker eller så "försvinner" sådana ärenden. :)

Svar: Tack :)) Vi mailade lite då och då, men så slutade hon skriva och nu gick hon på mammaledighet (utan att säga nåt). Så jag har mailat en annan person nu, så får se hur det går.
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: