Svanen

Har varit lite segt med uppdateringar här på bloggen, men som ni vet har jag haft mycket att göra och inte hunnit fota något. Men idag efter jobbet hämtade jag upp Pernilla så åkte vi till slottsskogen där vi skulle träffa Camilla och hennes lilla Kevin. Precis när vi parkerat ser vi regndroppar på rutan, det hade ju varit soligt hela dagen, så ingen av oss hade några bra kläder för regn. Det regnade massa när vi skulle gå och möta Camilla, men slutade en stund senare, då var vi helt genomblöta så det var väldigt härligt när solen kom fram igen. 
Tog en sväng runt i slottsskogen och tittade på djuren. Jag hade med kameran, men blev nästan ändå inga bilder, bara på svanarna :p 
 
Jag skulle ju ha gjort min månadsstensminkning till idag, men den kommer att bli lite sen. Jag beställer stenar till typ varje sminkning, men har inte fått dom för denna månaden än, brukar inte ta såhär lång tid. Får se om dom kommer imorgon, annars får jag använda dom som jag har (som är mycket mindre än dom jag beställt). 
 
Nikon D800 - Tamron 90mm 2.8 macro 


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: