Mitt fotoår 2013

Jag startar året med feber och ont i halsen. Var ju nyss sjuk, så hann jag precis bli frisk innan jag blir sjuk igen ;o Inte kul! Ska iaf gå på bio idag och se Hobbit om jag inte mår för dåligt (köpte biljetter för flera dagar sen), det ska bli roligt :)) 
Har gjort några kollage idag från varje månad 2013 med bilder jag fotat. Skriver lite kortfattat om månadena under bilderna också.  
 
 
I Januari fotade jag en av mina favoritbilder från året (snöflingan). Var ute och gick på en jättelång promenad med Tobias (uppe till vänster) och fotade lite andra roliga bilder :))
 
Fick en ros av Tobias på alla hjärtans dag som jag fotade med mitt macro :)) Åkte ute till havet med mamma och det var jättefint ljus (nere vänster), stod också på älvsborgsbron och höll på att frysa ihjäl när vi fotade en timelapse (uppe i mitten). 
 
I Mars försökte vi se den kometen som man skulle kunna se, men vi såg den aldrig. Månen var fin den natten iaf (uppe i mitten och längst ner). 
 
Köpte mitt vidvinkel i April som jag var ute och testade (mitten vänster, uppe mitten och nere höger). Våren var sen och kall, men några blommor kom fram iaf. 
 
I Maj kom våren iaf och en jättevarm kväll var jag och Tobias ute och cyklade vid havet, jättemysigt var det och dagen efter åkte vi till Bokedalen i värmen (nere i mitten). 
 
I Juni var vi på Nordens Ark och fotade. Var så kul att fota tigerbebisarna och leoparderna som var rätt nära oss. Har fortfarande inte redigerat klart alla bilder därifrån, får nog ta och göra det snart :p 
 
I början på Juli åkte jag med mamma och pappa ner till Malmö och Köpenhamn. Det var en mysig minisemester. Fotade också blixtar två gånger i slutet av denna månaden som jag blev nöjd med :)) 
 
I Augusti fotade jag och Tobias hans kusins bröllop från morgonen ända tills efterfesten var slut på natten, väldigt roligt. Sen firade vi våran treårsdag med att åka runt lite i Norge några dagar, älskar Norges natur!
 
Jag och Pernilla fotade lite höstporträtt i September, Tobias fick flyga flygplan (som han fick av mig i julklapp/födelsedagspresent). Fotade en jättefin "månnedgång" när vi var hemma hos honom ute på landet också. 
 
Jättefina färger var det i Oktober. Blev lite fler höstporträtt med Lisa och var ute tidigt en morgon ute på landet (uppe vänster och den under) 
 
Fotade ännu fler porträtt med Lisa, denna gången vid Röda Sten, gillar det stället. I slutet av månaden åkte hela familjen till Berlin några dagar över min födelsedag. Var på Berlin Zoo där också :)) 
 
Tomten kom i December och jag fick paket :)) Fotade vid Ramhultafallet med Alma och Malin, det var kul. Och igår på nyårsafton blev det lite fyrverkeribilder. 
 
2013 har varit ett bra år för mig, men hoppas på att 2014 blir ännu bättre :)) 

Vilka underbara bilder du har tagit under året! Inspiration på topp :-). Fick stativ och fjärr i julklapp så ska experimentera mer nu! Får lusläsa dina guider!!! :-)

Svar: Tack :D Vad roligt!
Johanna Fåglund

du får till sååå fina färger i dina bilder tycker jag

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Alltså människa! Du tar så sjukt fina bilder så jag blir ju nästan tårögd!
Stor talang och stor inspiratör!

Svar: Åh, tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Du är grym!!

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Så kul att se! :)

Svar: Roligt att du tycker det :))
Johanna Fåglund

Så vackra bilder, bra år!

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Underbart fina bilder!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Sååå sjukt fina bilder! Älskar värkligen din blogg! Varje gång jag har idé torka klickar jag in på din blogg och blir jätte inspirerad!

Svar: Tack så mycket! :))
Johanna Fåglund

Så himla fina bilder!

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Nydelige bilder :D Du e så utrolig flink :D

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: