Smink . . .

Kollade igenom mina gamla sminkningar nu, vill kunna göra olika sminkningar igen. Försöker ju att iaf göra en i månaden nu när jag håller på med månadsstenarna, men mina ögonlock är så dåliga. Har ju fortfarande problem med eksem på ögonlocken (hållt på i snart ett och ett halvt år) och det kliar i ögonen ofta. Har fula märken på ögonlocken efter det också och jag vet inte om det kommer försvinna ;o Vart hos hudläkare, vårdcentralen och ögonläkare flera gånger, men ingenting har hjälpt. Ska försöka med hudläkaren igen, hoppas att dom kan komma på någon lösning för det hjälper inte att smörja in med krämer och salvor. Känns så himla jobbigt att ha det såhär och det gör ont varje dag. Måste bli bättre snart! 
 
Här är två sminkningar som jag gjort. Det är ett år ungefär mellan bilderna, tycker ändå att jag utvecklats lite iaf :)) 
 
 

Kolla så du inte är allergisk mot något om du inte redan gjort det! Kanske mejeri? Gluten? Eller typ citronsyra som finns i rätt mycket. Även ägg har jag läst kan vara en utlösande faktor för eksem. Prova att systematiskt utesluta och undvika vissa produkter. Kanske funkar det, kanske inte, men man förlorar ju inget på att testa :)

Svar: Jag har atopiskt eksem sen jag var liten, men det kan ju vara så att jag blivit allergisk mot något. Trodde det kunde vara kvalster först, men det var det tydligen inte. Får fortsätta att testa :p
Johanna Fåglund

otroligt coolt

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Du är verkligen duktig på att sminka.

Svar: Åh, tack :))
Johanna Fåglund

Du är jätte duktig :-) Hoppas verkligen att allt blir bra för dig snart! Kram

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Älskar dessa! Du är grym! :D

Svar: Tack! :D
Johanna Fåglund

Kan det vara sminket? För en tid sen fick jag en allergisk reaktion på en kajal, och mina ögon är väldigt känsliga för smink. Så nu finns endast Lumenes produkter i hyllan, det enda jag "vågar" och vet att ögonen klarar av...

Eller just allergi mot något helt random livsmedel brukar ju yttra sig på lite mystiska sätt, har läkarna tagit prick/allergitest på dig?

Hoppas det börjar reda upp sig, jag gillar dina sminkningar! :)

Svar: Jag sminkar mig inte längre ens vardagligt, så det har nog inte med sminket att göra. Har gjort pricktest, men är inte i kontakt utav något av det som det visade att jag är allergisk mot. Men det kan ju vara något annat som jag inte vet om. Eller om det bara är jobbiga eksem som vägrar gå över. Hoppas jag med, tack :))
Johanna Fåglund

Johanna

Läs senaste numret av allers. där va en tjej som hade ngt i hårbotten, ögonbryn och ögonfransar som ingen läkare hade lyckats bota. hon hade ätit några kapslar av ngt slag och på 5 dagar var det borta. svartvinbärsfröolja var det nog lr något sånt.

Svar: Tack för tipset. Får kolla upp detta.
Johanna Fåglund

herregud va snygga :O Önskar att jag var lika bra. Var det inte svårt att göra den sista? <3

Svar: Tack :D Nja, inte så svårt faktiskt :p
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: