Min kamera <3

Jag älskar min kamera, så jag tyckte att den skulle få vara med på bild lite här i bloggen också. Så här är ett litet kollage på min Nikon D800 fotandes på några olika roliga ställen :)) 
Vad använder ni för kameror? 
 

Samma förstås :) Bäst!

Svar: Åh, ja :D
Johanna Fåglund

Ååååh, vill också ha någon sån grym kamera! Jag har en Nikon D3000 och en D60, men min D3000 måste på lagning då jag inte kan klicka i minneskortet längre :( <3

Svar: Vad tråkigt att behöva lämna in sin kamera på lagning ;/ Ja, det är alltid roligt att köpa något nytt och bättre, men jag är säker på att du kan ta bra bilder med din D3000 och D60 också :)) Jag använde min D80 väldigt länge innan jag köpte min D800.
Johanna Fåglund

Canon EOS 60D

Svar: Okej :))
Johanna Fåglund

Fint!
Nikon D3100 :)

Svar: Tack! Okej :))
Johanna Fåglund

jag är en canon-person, varför det blev så minns jag inte.
men jag ångrar mig då inte :)
Fotar med Eos 60D nu, innan va det 1000D. om jag återupptar foto mer seriöst så ska jag köpa en fullformat sen.
(vet inte ens vad min är)

Svar: Hehe ja, man fastnar ju oftast för det märket man börjar med :p Jag köpte nikon eftersom kameran jag tyckte kändes bäst att hålla i var en nikon, sen har jag vant mig vid det märket :p
Johanna Fåglund

Det är klart att kameran måste va med på bild ibland ;).
Jag fotar med en Nikon D5000 och valde den för den kändes skön att hålla i och jag gillade ?-knappen eftersom det är min första systemkamera så jag kunde hitta vad olika saker betyder utan att läsa instruktionsboken varje gång.

Svar: Ja, det tyckte jag också :P Håller med om att ?-knappen är jättebra att ha :))
Johanna Fåglund

Superfina bilder!
Jag använder en Sony a390! :))

Svar: Tack :)) Okej!
Johanna Fåglund

Fina bilder som alltid, har verkligen kollat massor på din blogg senaste dagarna! Kul idé att fota kameran.=) Jag har ju en D80 nu men efter att ha sett vad din D800 klarar av med samma objektiv som jag har har jag nu bestämt mig för att investera i en sån jag också. Var in på Media Markt igår och höll i en och den sitter som gjuten i handen precis som D80:n, underbart! Sånt här habegär har jag inte känt sedan jag köpte min D80 för 7 år sedan.=D

Älskar dina Norgebilder, har kollat igenom alla. Jag och min sambo ska åka dit i sommar och tills dess SKA jag ha min D800.=D Har läst att den är väldigt känslig för minsta lilla skakning. Hur upplever du det? Fotar du alltid med stativ eller funkar det bra även handhållen?


Svar: Tack så mycket! :D Jag känner igen det där habegäret haha :p Har inte alls märkt av att D800an skulle vara känslig för skakningar och jag använder väldigt sällan stativ (bara om jag vet att jag ska fota med långa slutartider). Så det har inte varit något problem för mig.

Jag köpte min kamera ny. Det är lite mer pengar att lägga, men jag tycker att det känns säkrast så. Kameran kommer ju förhoppningsvis hänga med i många år och är den begagnad kanske man inte vet hur mycket använd den är och kanske inte finns någon garanti kvar och sådär.

Jättekul med Norge! Skulle vilja åka dit i år igen, är ju så galet fint! Hoppas du har din D800 när du åker :))
Johanna Fåglund

En fråga till om det går bra.=) Köpte du din kamera ny eller begagnad? Sitter just nu och funderar på hur jag ska göra. Är nervös för att köpa begagnat men samtidigt kan det ju skilja rätt mycket i pris.

Gillar verkligen bilden högst upp till höger av någon anledning haha! :) Använde en Nikon D7100 och D5000 som reservkamera, vet inte om jag ska sälja den ännu eller vad som ska hända med den. :p

Svar: Tack :)) Gillar också den, det var ett så himla fint ställe att fota på! Okej! Kände lite samma sak med min D80 när jag köpte min D800, men det är alltid bra att ha en reservkamera så D80n fick vara kvar :p
Johanna Fåglund

Använder en Canon EOS 500D
har en 1D mark II men den ska jag sälja.

Svar: Okej :)) Funderade på att sälja mig D80 också, men den får vara kvar som reserv :p
Johanna Fåglund

D800 såklart! Bästa köpet jag har gjort. Jag gick från d3100 och det är ju en viss skillnad mellan de två ;)

Svar: Samma här om att D800an är det bästa köpet :)) Jag gick från D80, så det var ett väldigt stort hopp också :p
Johanna Fåglund

Jag köpte min stora billigt av en som tappat intresset. Men känner att den är för avancerad för mig så bättre att någon som vill utvecklas mer än mig kan få köpa den isf.

Svar: Okej, det är bra tänkt :))
Johanna Fåglund

Sony A200 som huvudkamera då det finns batterigrepp till den och är "stabilare" och A330 som kamera 2, de hör till samma syskonskara men A330 är liite uppgraderad. Jag har "växt ur" dem för flera år sen då de är nybörjarkameror, meen med en studentbudget får de planerna vila ännu... Pluset är att jag kan dem utan och innan och får de bilder jag vill ha ;)
Det blev Sony eftersom min mamma körde med Minoltas systemkameror på den analoga tiden och köpte sen en Sony då Minoltas objektiv passar till dem (och herregud hur jag älskar de objektiven)!

Svar: Ja, man klarar sig jättebra på en sån kamera om man kan den :)) Alltid kul med en ny kamera när man växt ur sin gamla, men kan ju ta ett tag innan man kan köpa nytt. Tog lång tid för mig med efter att jag ville ha en bättre tills jag kunde köpa den. Har faktiskt aldrig testat något av Minoltas objektiv, hade vart kul att testa :p
Johanna Fåglund

Nice! Nikon D5000, dock får min Nikon D40 hänga med då och då också :)

Svar: Okej :)) Bra när man har en extra kamera också :p
Johanna Fåglund

Har en Nikon D7000 som jag försöker lära mig lite bättre, hade en D5100 innan men blev sugen på nån lite bättre men mina handleder får ont när jag testat tex D700an så vågade inte satsa på en värsting kamera så då fick de bli D7000 istället. :)

Måste bara säga att jag verkligen älskar dina bilder! Dom är så fina. :)

Svar: Ja, det är rätt tungt med en större kamera, men det är bra att du hittade en annan som funkar bra för dig :))Tack så mycket!
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: