Söta katter

Håller på att göra om min hemsida som blev förstörd när dom gjorde om på one.com där jag har den. Jag var ju nöjd med den som den var så jag gör den nästan likadan, men med lite ändringar. Är inte klar med den än, så den ser fortfarande helt konstig ut, men någon dag snart borde jag bli klar :)) 
 
Var och gjorde allergitest idag också. Har alltid haft eksem, men dom är så mycket värre nu och mina ögon blir aldrig bra så läkaren tyckte att jag skulle göra ett allergitest. Visade att jag var allergisk mot katt och hund mest, men också lite häst och kvalster. Katt har jag ju vetat innan, men inte resten. Fast jag har ju ingen kontakt med varken hund eller katt så det är ju inte pga det som mina eksem inte blir bättre. Ska göra fler test en annan gång.. 
 
Bara för det lägger jag upp ett kollage med tre söta katter från min djurkategori på hemsidan :p 
 

så fina djur :)

Sandra

Du har inte kontakt med hund eller katt, men kvalster kommer du ju inte undan. De lever ju i sängen de små jävlarna. :P Hoppas det blir bättre!

Svar: Jaa, reagerade inte så mycket på det, men ändå ;o Jag får nog plasta in sängen kanske ;o
Johanna Fåglund - Fotograf och Makeup-artist

Coola bilder på tigrarna :)

så söta

Är det du som fotat bilderna? Superfina!! :)

Så vackra djur.

Var gärna med i min veckans blogg tävling!

http://sannasvedin.se/2013/september/veckans-blogg.html#comment

Hej

Har du överkast och bäddar sängen varje morgon? Det gick någon dokumentär på tv för något år sedan där de visade att kvalster som finns i sängen blir ännu mer och värre när man bäddar sängen på morgonen när man stigit upp! Och ääännnuuuu värre om man bäddar med överkast! Tips :)

Svar: Hej! Använder aldrig överkast. När jag väl bäddar (inte så ofta :P) lägger jag en filt över. Men tack för tipset iaf, bra att veta :))
Johanna Fåglund - Fotograf och Makeup-artist

Jättefina bilder!

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund - Fotograf och Makeup-artist


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: