Tre höstbilder

I helgen har jag varit hemma hos Tobias. Igår var vi på fest, tre personer fyllde år (en av dom var Tobias släkting) så det var en rätt stor fest med mycket folk. Det var en kul kväll iaf :)) Har inte blivit några bilder alls i helgen för det har vart så grått och tråkigt väder. November är verkligen ingen bra fotomånad för mig, blir ofta väldigt lite bilder denna månaden. 
Idag är det ju farsdag och det ska vi fira med att gå ut och äta ikväll och sen på bio och se Thor. Ska bli roligt. 
 
Eftersom jag inte fotat något nu i helgen lägger jag upp tre bilder från förra hösten när jag var hos Tobias. Dom två första är från en morgon när vi åkte ut i dimman och fotade i soluppgången, verkligen hur fint som helst var det. Den tredje tog vi dagen efter, just denna bilden har jag inte visat innan. 
 
Nikon D800 med Tamron 90mm 2.8 
 
Nikon D800 med 50mm 1.4

Fina bilder!

Svar: Tack! :))
Johanna Fåglund

Vilka fina bilder, hösten kan verkligen göra sig fin på bild :)

Svar: Tack :)) Ja, verkligen!
Johanna Fåglund

Såå underbara !

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Nydelige!! :D Dere er så fine sammen ^^

Svar: Tack så mycket :))
Johanna Fåglund

Supersnygga bilder! :D

Svar: Tack :D
Johanna Fåglund

Kan du inte visa hur du gör när du fotar dimma (och gärna hur du redigerar bilderna)? Du får så otroligt fina bilder! c:

Svar: Jag tror inte att jag skulle kunna förklara, tycker inte att jag gör på något speciellt sätt :p Redigeringen skiljer sig inte mycket från min vanliga redigering (finns beskrivning i redigeringstips i menyn). Tack så mycket :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: