Bilder från förra helgen

Nu är det inte många dagar kvar att anmäla sig till min tävling, så passa på om ni vill vinna 300kr på Kamda som säljer massa kameratillbehör :)) Tävlingen hittar ni här.
 
Redigerade några fler bilder från förra helgen, har ju bara lagt upp en än så länge. Själva solnedgången var inte så jättefin, men en stund efteråt blev det rosa på himlen och det var lite finare.
 
Nikon D800 med Nikon 16-35mm

Du lyckas alltid få en sån mysig känsla i dina bilder! :)

har du använt dig av lång slutartid eller något sånt på bild två och tre? du är så duktig!!

Väldigt vackert! (som vanligt) gillar dimman på andra bilden, hur kunde det bli så pass mkt? :)

Svar: Tack så mycket :)) Blev så för jag hade några sekunder lång slutartid och det var lite vågor i vattnet.
Johanna Fåglund

Åhh, vad fina bilder :D

Åh vad fina bilder!
Kolla gärna in på min blogg :)
//Thea

Woow! Vilket djup i de två första bilderna! Så snyggt !

Super fina bilder, speciellt den 2:a var fin :)

Helt utrolig nydelige landskapsbilder, dette er virkelig noe du kan ;D!!

Tar du alltid med deg stativet eller klarer du å holde det rolig nok :P?

Svar: Kunde inte svara på din blogg, gick inte att skicka kommentaren. Tack så mycket! Jag har med stativ ibland när jag inte ska gå långt. På första och andra bilden här uppe använde jag stativ.
Johanna Fåglund

Sv; Okey takk for svar :)

For å kommentere på bloggen min så må man fysisk trykke seg inn via overskiften for å kommentere. Hvis man ikke gjør det vil ikke antspam programmet fungere. (Jeg skal se om det går an å "stenge" kommentarfeltet slik at man må inn på ett innlegg for å kommentere - å ikke bare trykke seg inn via hovedsiden :) )

Sv; Nå kom kommentaren igjennom :P Ja jeg vet du har kunnet gjøre det slik før, det er bare noen dager siden eg innstallerte det programmet :P Så nå går det ikke an lengre, tror jeg på skrive et forklarende innlegg på bloggen min, For jeg vill jo ha kommentarer, men jeg vill ikke ha spam!! :D Fikk sikkert 100-200 spamkommentarer hver dag før jeg fikk den sweet captcha anti spammen :-/

Du är så duktig och jag fullkomligt njuter av dina landskapsbilder. Jag har länge tänkt att jag måste köpa ND-filter, men har aldrig kommit till skott. Vilket system använder du? Jag har kikat lite på cokin men har inte bestämt mig.

Svar: Åh, tack så mycket, så roligt att höra :D Jag använder detta filtret http://www.kamda.se/grafilter-nd1-8-64x46mm och det funkar väldigt bra tycker jag. (är du med i min tävling på bloggen har du chans att vinna 300kr på den sidan jag länkade :P)
Johanna Fåglund

Åh så vackert! Du är verkligen duktig på att ta landskapsbilder :-)

Wow, bilderna är helt otroliga! Speciellt nummer 2. Jag vet inte vad jag ska säga, den är bara helt fantastisk! :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: