Unsaid Things - Our Story

Beställde hem en bok på bokrean som jag fick idag. Skulle egentligen köpt den när den släpptes, men det blev inte så, fast nu fick jag den billigt iaf. En bok om McFly, mitt favoritband sen 8 år tillbaka. Älskar verkligen dom och deras musik. Vart i London två gånger (2007 och 2008) och sett dom live och det har varit hur bra som helst! Ser fram emot att läsa denna boken :))
Har ni inte hört McFly? Lyssna på dom!!
 
Några av mina favoritlåtar just nu är Love is easy, Do Watcha, Cherry Cola och Transylvania.
Om det finns någon som läser min blogg som gillar McFly, vilka är era favoritlåtar? :))
Kan också passa på att skriva grattis till Danny i McFly som fyller 27 idag :)) 
 
Lägger in två låtar också bara för det.. Lyssna på dom!
Älskar att dom återskapar sina album covers i första videon :P
 

Dom är verkligen bra, började lyssna på dem sen du tipsade om dem för många år sen.

Inte lyssnat så jättemycket på dom men har en låt som jag total älskar och det är "The heart never lies". Himla glad att min bästis (som också är helt såld på McFly) introducerade mig till den.

Har faktiskt inte lyssnat på någon av deras låtar, trott att som var ett sånt klassiskt pojkband. Men jag gillade dessa låtarna, men framförallt älskar jag youtubeklippet när en av killarna sjunger på sitt bröllop! Så himla gulligt!

Åhh, störtälskar ju McFLY! Sjukt underbara! Mina favoriter just nu är nog också Love is easy, Do watcha men också Don't know why. Fick deras bok i födelsedagspresent och ska faktiskt åka till Brighton i maj för att se dom live! Sjukt taggad!! :D
Kram!

Älskar Toms bröllopstal så otroligt mycket !

Har aldrig hört något om dem förut.. :/ får ta och lyssna på dem :)

åh, mcfly. det var mitt favoritband när jag var 12-15. love is easy är fin. men var besatt av star girl, please please och sorry's not good enough.

Åh älskar McFly. Har boken där hemma, tyvärr har jag inte läst den än då den inte fick plats att följa med till staterna. Mina favoritlåtar med dom är The Heart Never Lies, Transylvania, bubblewrap och Too close for comfort :)

sv: Haha jaha okej :p
Åh okej, men vad dumt.. :/

Tycker McFly och deras musik är jätte härlig!

Transylvania är helt klart min favorit sedan finns det allt för många bra som ligger på andra plats! :) En jag älskar att gå runt och sjunga på är Memory Lane.

Älskar Mcfly och boken är jättebra, kunde inte lägga ifrån mig den när jag läste den :D var i NewCastle och såg dom live i sommras och ska se dom på Wembely i maj :D så taggad! Favolåten just nu är nog Do Watcha!

Sandra

Transylvania är den jag tycker är bäst. Faast jag har ju inte lyssnat på dem så mycket det senaste. :P

Svar: Ja, den är bra den! Okeej, överge McFly sådär bara ;o :P
Johanna Fåglund

Hanna

Åhh jag älskar deras gamla låtar, That girl, transylvania, the heart never lies, five colours in her hair mm, verkligen en toppenband :D

Svar: Ja, dom är så bra!
Johanna Fåglund

All about you, Star girl och Love is easy är nog mina favoriter :D

Lyssnade mycket på McFly några år tillbaka men har fortfarande några låtar som jag tycker är så fina!
Dom låtar som jag gillar väldigt mycket är: Obviously, That's the truth, Just my luck, och Not alone (som nog är min favorit av dom alla, så fin text)

Mickaela

Helt klart Transylvania, Obviously och That Girl! Så fantastiska! Dougie är så sjukt gullig, jag var störtkär i honom när jag började lyssna på dom för ett antal år sedan! :D
Det sjuka är att det tog typ två år för mig att förstå att det var dom som var med i Just My Luck!

Svar: Ja, dom är så bra! :)) Hehe jag gillar också Dougie, eller gillar iofs alla fyra, men Dougie har jag alltid gillat mest :P
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: