Lite nytt på bloggen

Som jag skrivit tidigare har jag hållt på att fixa med lite ändringar i min design på bloggen. Tyckte om den som jag hade, men kände för att ha lite nytt.
Jag gjorde om headern, men behöll den ungefär som den var. Hade egentligen gjort en helt ny header, men jag tyckte inte att den blev lika bra som den jag hade, så jag gjorde bara lite ändringar i min vanliga header.
Gjorde om en del i menyn också. Rubrikerna för alla kategorier, kamera-knappen och bloglovin. Gjorde också ett bildspel i menyn.
Har ändrat typsnitt här och var i bloggen också. I inläggen, min presentation i menyn, kommentarerna, där man skriver kommentarer m.m.. En ny bakgrund har jag gjort, lite ljusare. Ville inte ha dom vanliga stjärnorna jag brukar ha, så jag gjorde lite rymdaktigt (min blogg heter ju stargirl, så).
Det är väl ungefär det här jag har gjort :)) 
 

snyggt :)

Fint det blev :)

Otroligt fin blogg!

Min bloppis är tillbaka igen efter en lång paus! Säljer ut allt så billigt jag bara kan, så kika in om du har lite tid över.

Kram,
Ellen
http://ellensbloppis.blogg.se

Fint med det lila:)

Kul med förändringar!

snyggt!!

Fint det blev :D

Riktigt fint :)

Ida K

Hej!
Skulle du kunna tänka dig att lägga upp lite om hur du redigerar din bloggdesign, eller finns det någon hemsida du tar hjälp av?
Din design är skitsnygg!

Svar: Hej! Jag tror nog inte att jag skulle kunna beskriva hur jag redigerat eftersom det var ett tag sen jag gjorde den, men det finns mycket beskrivningar på hur man gör saker på www.designadinblogg.se. Jag har fått mycket hjälp från den sidan, men inte på själva redigeringen av tex min header, den har jag fixat helt själv.
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: