Julafton

Hoppas att ni hade en bra julafton igår! Själv var jag hos mina kusiner under kvällen och har haft en bra julafton även om jag är sjuk. Är väldigt nöjd med julklapparna också :)) Tog några bilder igår som jag gjorde ett kollage av som jag tänkte lägga upp nu. Fotade inte allt jag fick, blev en del grejer till hemmet också (våffeljärn, stavmixer, bestick, raclettegrill m.m.) som kanske inte är så roligt att lägga upp bild på :p Men här är några bilder från igår iaf :)) 
 
Tomten kom och delade ut julklappar. På bilden är några av mina (hade öppnat dom som var större och tyngre hemma, så man slapp släpa med det). 
Lite av det jag fick var en Simpsonsbox säsong 16 (detta är den 17de till min lilla samling), en bok som jag har velat ha ett tag nu fick jag av Lisa, nagellacket fick jag av henne också och stora koppar av mamma och pappa :)) 
Den sista bilden är på Lisa och hennes tavla som hon fick av Viktor. Han hade beställt den av en konstnär, väldigt fint tycker jag. Den är målad efter en bild som jag har fotat :p 

Wow, vilken häftig tavla!

Svar: Jaa, ellerhur! :))
Johanna Fåglund

Mysiga bilder :)

Svar: Tack :))
Johanna Fåglund

Åh, tavlan ser ju helt fantastisk ut!

Svar: Jaa, den var jättefin :))
Johanna Fåglund

Åh, vilken rolig idé med tavlan! Blev ju superfin!

Svar: Det tycker jag också :))
Johanna Fåglund

Ser ut som att du haft en härlig jul! :)

Svar: Det hade jag. Hoppas att du också hade det :))
Johanna Fåglund


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: