26-27 Augusti

Lägger ihop två dagar i samma inlägg från turkiet igen.
 
26 Augusti
Vi låg på stranden som vanligt på dagen, samma som dom andra dagarna. Dom servitrörerna som går runt och tar beställningar på stranden var ganska otrevliga mot oss, så vi bestämde oss för att inte gå dit någon mer dag.
På kvällen skulle vi äta på våran hotellrestaurang igen. Det var Carl (vi uppfattade hans namn så iaf :P), en servitör på restaurangen som ville att vi skulle äta där och han skulle göra det fint på bordet åt oss. Det var bra sist vi åt där, så vi gick med på det. När vi kom ner hade vi ett bord bredvid poolen med massor av blommor på, han hade format ett hjärta av servetter och lagt blommor i. Väldigt mysigt :)) Det var bra mat denna gången också, melon fick vi till efterätt (lite synd att jag inte gillar det bara) och en god drink drack vi efter. Blev en mysig kväll.
 
27 Augusi
Eftersom vi inte ville gå till den stranden vi varit på dom tidigare dagarna gick vi ännu längre bort. Dit vi brukade gå när vi skulle simma och kolla efter sköldpaddorna. Där är det fint och klart vatten och inte lika mycket vågor. Var inte mycket folk heller och solstolarna stod inte så tätt inpå varandra. Gillade denna stranden mycket mer.
Vi simmade ut en gång till för att se om vi kunde hitta några sköldpaddor, men det var samma som förra gången. Vattnet var inte jätteklart där ute och det blåste massa, så vi ville inte simma för långt ut.
På kvällen gick vi in till stan igen och åt god mat på en restaurang nere vid torget eller vad man ska kalla det. Sedan gick vi lite i affärer.
 
Några bilder är tagna med kameran och några med mobilen..

En liten flicka tog denna blomman från vårat bord och gick fram och gav den till mig. Så söt! :))
 
Malibu Milk heter denna drinken. Hur god som helst!
 
27 Augusti
Hittade några fiskar i vattnet iaf :P
 

Utsikten från restaurangen. (Tagen med mobilen)
 

Dina bilder är k ä r l e k ! så grymt fina , duktiga du :))

Åh, gillar undervattensbilden där man ser ljusreflexerna mot botten :D

ÅH, dina bilder är magiska ! Så sjukt fina !

Hej,vill bara säga att dina bilder är as grymma! :D
Och så har jag en liten fråga också: använder du någon speciell kamera när du tar kort under vatten? och isf vad för någon? :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: