Space

Igår testade jag att göra en rymddesign på mina naglar. Höll på med naglarna ganska länge och till slut blev jag nöjd. Fast det var nästan svårare att fota naglarna sen, såg inte lika bra ut på bilderna som på riktigt, men fick en bild som visar rätt bra hur det ser ut iaf.
 
Först målade jag en svart grund. Sedan har jag duttat på olika nagellack med en sminksvamp. Det vita har jag gjort med vanlig akrylfärg eftersom mitt vita nagellack inte funkade så bra. Sist la jag på två lager med ett glitternagellack som glittrar i olika färger.
Nagellacken jag använt är:
Isadora - Gothic black, Sweet Violet, Dazzling Acqua
Orly - Oh Cabana Boy, Shine on Crazy Diamond (glitter)
HM - Lady luck
Vit akrylfärg
Seche Vite överlack 
 
----------
Har fixat lite nya grejer i min meny också. Ny knapp för att komma till min kamerautrustning och bloglovin. Har också uppdaterat mitt kamerautrustningsinlägg med lite nya grejer och andra bilder..

Shit va coola!

Det blev skitsnyggt :D hade jag inte jobbat och slitit bort nagellack så fort som jag gör så hade jag också pillat ihop spacenails. Men det skavs på en gång :((

Snyggt! :D

Härligt nagellack :D

Kan du inte göra ett inlägg där du förklarar/visar hur du gjort detta? :) Supersnyggt!

Svar: Det står i inlägget om hur jag gjort. Jag kan inte direkt förklara på ett bättre sätt för jag har bara duttat massa med olika färger, så blev det såhär till slut :P Tack! :))
Johanna Fåglund

Avlider, så fint! hur gör man det?

grymt bra gjort :D

Skitsnygga! :)

Snygga naglar :D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: