2011

Har suttit nu ikväll och gjort kollage med bilder från 2011. Har lagt upp andra kollage på dayviews som ni kan se här. Ville inte lägga upp samma här på bloggen, så jag gjorde nya. Ett för varje månad :))


Januari började med en resa med min älskling till Egypten. Det var en bra resa även om jag inte gillade Egypten så mycket. En vecka efter att vi kommit hem började jag min utbildning på International Makeup Center.


Jag fotade inte så mycket i Februari. Utbildningen fortsatte och jag trivdes jättebra! Gjorde en bild i photoshop till en tävling på Dayviews som jag kom tvåa med och fick biljetter till My Chemical Romance :D


I mitten av Mars blev jag väldigt sjuk med körtelfeber. Riktigt jobbigt var det och doktorn ville inte att jag skulle åka och se My Chemical Romance. Men det gjorde jag ju såklart ändå, kan ju inte missa det! Den 18de åkte jag upp till Stockholm med Pernilla på en riktigt bra konsert :))


Jag hade mitt sista sminkprov 1a April och jag blev utbildad makeup-artist :D Var en riktigt bra utbildning och jag lärde mig massor! Det blev vår och det var roligare att gå ut och fota igen :))


I Maj blev det varmare och det var så härligt att ligga ute och sola och fota i trädgården. Jag fotade bilden längt upp till vänster på Askim som jag vann en tävling på Dayviews med. Gjorde ett besök på Liseberg med Tobias också :)) I Slutet av Maj började jag mitt första sommarjobb för denna sommaren på Volvo IT som fotograf.


3de Juni åkte jag och Tobias till Kolmården för att fota djuren. Blev två långa bilresor den dagen, men det var en riktigt härlig dag med fint väder. Jag slutade mitt första sommarjobb och började med mitt andra på Volvo RA där både min bror och min pojkvän också hade sommarjobb. Fotade också bröllopsporträtt för första gången.


I Juli var det flera dagar med fint väder. Då fick man passa på att gå ut och fota när man kunde eftersom man var inne på ett lager hela veckodagarna :P Blev en hel del bilder denna månaden som jag blev väldigt nöjd med :))


I början på Augusti var jag och Tobias hemma hos hans föräldrar. Fotade en väldigt fin solnedgång. I mitten på månaden slutade jag mitt sommarjobb och den 18de åkte jag och min älskling till Kreta. Våran andra resa detta året. Jättemysig resa var det :))


I September hände det väl inte så jättemycket. Blev höst, men var fortfarande ganska varmt :))

Jag var fotograf på Frida och Mattias bröllop den 15de Oktober. Första gången jag fotade inne i kyrkan och så, men jag blev jättenöjd med bilderna och det blev dom också :)) Den första frosten kom också denna månaden som jag självklart fotade :P


Började November med att åka hem till Tobias igen. Han fotade lite höstporträtt på mig. Det blev inte så jättemycket foto för mig denna månaden. Jag fyllde 22år sista November också :P


Det var inte bra väder i December med alla stormar och allt, så det blev inte mycket bilder då heller. Fotade en väldigt fin solnedgång iaf och vid jul blev det en del bilder vid granen.

Det har varit ett bra år, men jag tror att 2012 kommer bli ännu bättre :))

Vilket objektiv har du fotat snöflingorna med? :)

Asså, jag tror att jag dör, verkligen, du tar så sjukt fina bilder !! Kan du inte lägga upp fototips lite då och då? Skulle vara jätte kul ! :D

Ja vad säger man, lika underbara bilder som alltid ;)

Vilka otroligt vackra bilder:)

SV: Any time Johanna! ;)

Säger som vanligt, du är riktigt grym!

Men vilka härliga bilder! Vad får du all inspiration ifrån?

Anonym

gör du designer? :) tkr dina är jättefina

Elin

Hejsan! Du tar helt magiska bilder.

Undrar om du vill lägga upp ett inlägg om hur man gör HDR bilder, skulle vara jättekul om du ville det! Ha det gött! ;))

hej!

jag ber hemskt mycket om ursäkt för att ha "hjärtat" två av dina bilder på bilddagboken. jag tänkte helt sonika att det var ok eftersom källan alltid anges på weheartit. men givetvis borde jag ha frågat först. jag kan tyvärr inte se till att bilderna försvinner helt, bara göra så att de inte längre finns på min sida. alla andra som "hjärtat" dem kommer fortfarande att se dem. men tur i oturen var det bara två bilder om jag minns rätt och ditt namn finns på båda vad jag vet? men jag är hemskt ledsen. dessvärre kan jag mycket väl tänka mig att även andra fattat tycke för dina bilder och utan eftertanke "hjärtat" dem. du är en fantastisk fotograf!

Anna

Vart gör du dina kollage?:)

Otroligt vackra bilder, som vanligt :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: