Min andra timelapse

Ni kanske kommer ihåg att jag gjotde en timelapse när jag var i Sälen. Jag fick ta alla 200 bilder för hand då eftersom min kamera inte kan ta så många bilder efter varandra automatiskt. Så för några veckor sen beställde jag en trådutlösare från ebay som har lite olika funktioner bland annat så jag kan fota massa bilder efter varandra.
Fick hem den igår så jag kände för att testa den. Det blev bara från fönstret, men det funkade bra iaf :)) Denna gången blev det lite fler bilder (364st), så timelapsen blev 12sek (den borde blivit 15 sek egentligen, men det är bara svart dom sista sekunderna). Var lite svårt att fota från när det var ljust tills det blev mörkt märkte jag, men det blev ganska okej ändå. Kanske borde haft någon musik också, men jag struntade i det :P

Ändra kvalitén till 1080 genom att klicka först på play och sen på det lilla kugghjulet där nere, blir mycket bättre då :))



Gjorde en ny kategori för mina timelapse för det kommer säkert bli fler :))

Vad häftigt!:)



På min digitalkamera (som jag inte alls använder längre) kunde man ta time lapse bilder, så då prövade jag lite med det, men det var ju jättesvårt att så det att bli en "lång" film, oftast blev det bara några sekunder!:P Men ganska häftigt blir det nog!:)



Svar: Jo det har du rätt i!:) Fast känns lite "hopplöst" nu för idag vräker snön ner igen..:/

Anonym

Snyggt! Har vart sugen på att prova göra en timelapse.

Hittat en klipp där man gjort timelapse från en satellit över jordklotet om det låter intressant :)

http://vimeo.com/32001208

supercoolt! :D

Snyggt, riktigt snyggt

hej!



vi ska göra en bild uppsats i skolan, och då vill jag gärna skriva en uppsats om just dig som fotograf. Jag tänkte först att kan kanske borde fråga om lov ifall jag får göra det, + att om du vill skulle jag gärna bara vilja ha lite allmän fakta om dig, och när du började att fotografera, och hur du har utvecklat dig som fotograf.



jag kan säga så här, vi har då konsthistoria och jag frågade min lärare ifall man kunde ta en fotograf, och den första fotografen jag kom och tänka på var just du.



/ Anna :)

Jättesnygg header!

vilken jätte fin blogg du har :)

Vilken rolig grej! Asfint! :)

svar: Tack så jättemycket, vad roligt att du tycker det!:) Hoppas du får en trevlig helg!:)

Riktigt snyggt gjort! :D Två tummar upp

jättehäftigt! :D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: