Kall dag

Hade en jättebra födelsedag i fredags. Var först på massage med Tobias. Efter det åkte vi till Media markt för att jag skulle hämta två objektiv som jag hade beställt helgen innan när dom hade "köp två och få den billigaste för halva priset". Jag skulle ändå snart köpa ett lite vidare objektiv (eftersom den vidvinkeln jag har inte passar med min D800) så jag tänkte att det var lika bra att köpa ett då och få ett till för halva priset :)) Blev ett Nikon AF-S Nikkor 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR och ett Nikon 70-300mm F4.5-5.6G IF-ED AF-S VR. Blev som två födelsedagspresenter till mig själv :P Och på kvällen åkte vi till Liseberg, det var mysigt. Blev en del bilder där som jag inte har hunnit fixa än.
 
Igår åkte vi till Borås för att Tobias hade också beställt en telezoom förra helgen som hade kommit. Vi var tvungna att åka till Borås och hämta det eftersom han hade beställt det där och dom kunde inte skicka det till Göteborg. Jag blev sjuk igår igen också. Har precis varit sjuk ju, så har jag blivit det igen ;o
Var ute idag och gick en promenad i Slottsskogen för att testa våra nya objektiv även om jag inte mådde så bra. Var verkligen iskallt ute, men det var rätt härligt ändå. När vi gick genom Azaleadalen hittade vi flera rådjur uppe i skogen, perfekt nu när vi fotade med tele :P Har redigerat några bilder från dagen som jag tänkte lägga upp nu. Alla är fotade med 70-300mm förutom frostbilden som är fotad med Tamron 90mm.

Pingvinerna badade..
 
Först kollade rådjurdet konstigt på oss ;o
 
Men sen såg han snällare ut :))
 
 
 

Sandra

Bambiii :D <3

Svar: Jaa :D
Johanna Fåglund

Fina bilder :) Å bra att du hade en fin födelsedag :)

Åh va fina bilder! :)

Vilka fina bilder, och ett så sött rådjur :D Mysigt! Men har inte ni snö där nere? :P
Kul med nya objektiv i alla fall :)

Härliga bilder :)

SV; tack! :)

Vilka vackra bilder och så mysigt det låter!

otroligt bra bilder! big like!

Jättefina bilder, och vad roligt att ni råkade hitta ett rådjur sådär passligt! :)

jätte fina bilder!

Vilka fina bilder du tar! :D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: