Söndag

Som jag skrev i fredags åkte jag och Tobias hem till honom över helgen. Pappa sa att jag fick ta bilen. Det var första gången jag körde hem till Tobias. Var kolsvart ute och vi åkte på smala vägar inne i skogen. Lite läskigt var det :P Ville inte att något djur skulle hoppa upp på vägen framför oss. Har aldrig behövt köra med helljuset på heller, så det var lite kul att testa det :P Vi kom iaf fram utan att krocka, så det var bra ;P På kvällen kollade vi på Idol och Moa var såklart bäst :D
På lördagen gjorde vi inte så mycket heller. Vi var ute i två timmar och fotade, vädret var väl inte så jättebra, men det regnade inte iaf. Tobias fotade lite porträtt på mig, det var längesen sist. Jag hade med mig kameran också och tog lite bilder under tiden vi gick. Tråkigt nu när alla löv typ är borta från träden ;o
Och idag har vi inte heller gjort mycket :P Åkte hem vid 15-tiden. Ville åka innan det blev för mörkt ute. När vi hade kommit en liten bit såg vi en dovhjort stå i vägkanten. Vi såg den i tid och jag hann bromsa innan den började gå över vägen. Tur att det inte var mörkt ute för den var nästan svart och då hade vi kanske inte sett den så lätt ;o Vi kom hem utan att krocka också :P Haha..
Här är några bilder som jag fotade igår. Bilderna på mig lägger jag nog upp imorgon :P


Tobias står med reflexskärmen inne i skogen :P




Min älskling hittade ett fint löv :P


<3<3<3<3<3<3<3<3<3

fina bilder ! :)

Riktigt fina bilder ! :D

Hejsan :)

Har du haft en bra helg? :)

Fina bilder, gillar verkligen färgerna på hösten:)

Vilken härlig trollskog! :)

Jag tänkte bara säga att mina nya blogg är blogofphoto.blogg.se :) Jag kände mig inte riktigt "bekväm" i min gamla blogg, så jag bytte.



Så besök blogofphoto.blogg.se nu istället :)

Hej! Va gärna med i veckans blogg hos mig. Kom bara ihåg att läsa de enkla reglerna innan du kommenterar att du är med. Kramar!

http://usandstrom.blogg.se/2011/november/tavling-veckans-blogg-endast-kommentarer-1.html


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: