Helgen

Har haft en bra helg hos Tobias :)) Typ direkt när jag kom hem skulle jag åka igen eftersom jag, mamma, pappa, Viktor och Lisa skulle äta middag på restaurang och sedan gå på bio. Vi var på restaurang Söder och maten var väldigt god. Filmen vi såg var Contagion och den var väl inte den bästa jag har sett. Den handlar om ett virus som sprids i världen och dom försöker hitta ett vaccin för det. Tycker dom hade med mycket onödigt i filmen och slutet var inte bra alls. Ingen film jag skulle rekommendera att se på bio :p Men det var en mysig kväll iaf :))

Blev inga bilder i helgen eftersom vi knappt var ute. Var verkligen jättekallt både i fredags och lördags. Var typ 3 grader, men kändes som typ -10 när det var så fuktigt i luften ;o Jag lägger upp en bild från i somras bara för det, vill ha värme!


Contagion är en av de sämsta filmerna i den genren jag har sett. Det hände ju ingenting! :O

Underbart med sommar :)

Ingen film att se alltså :)

Snyggt sommarkort, får en att längta efter sommaren, fast jag gillar oxå vintern och ser fram emot snö för det blir min första vinter som jag har systemkamera så jag längtar efter att få ta fina vinterkort. Har du några tips för att ta snygga vinterbilder?

Denna bild får mig absolut icke att längta till sommaren:)

Vilka "inställningar" har du haft på denna bilden, sjukt fin ! :)

Underbar bild, allt jag har att säga!

Malin

Det här kan vara en av de finaste bilderna jag någonsin sett! :)

Hoppas allt är bra med dig? :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: