Silver lips

Tänkte igår att jag skulle göra någon sminkning på mig själv och fota. Visste inte riktigt hur jag skulle göra, tänkte något färgglatt först, men när jag började sminka ändrade jag mig och bestämde att det skulle bli vitt, svart och silver.
Först fotade jag utan nån färg på munnen, bara läppglans, men tyckte det blev lite tråkigt. Så jag tog lite eyedust på för att få det silvrigt. Svårt att få det bra med eyedusten, tyckte det såg lite konstigt och ojämnt ut på bilderna, men på riktigt såg det bättre ut :P Men är ändå rätt nöjd med dom bilderna här nere :)) 
Sen sminkade jag mamma också för att hon skulle ut med jobbet. Och lite senare sminkade jag min brors flickvän Lisa för dom skulle också ut på kvällen. Så det blev mycket smink igår. Kul är det :D



wow häftigt - blev riktigt coolt på bild

Coolt! :)

Har du haft en bra dag?

Bara bra tack!

Hej!

Vilken fin blogg du har! :D

Bilderna blev supercoola! =) Härligt att det blev bra med kursen och allt så du fick upp intresset för sminkningen. Ska du fotografera mer porträtt nu? :)

Ett tips är ju att du skriver ett inlägg på bloggen att du söker modeller i närheten av Göteborg. Brukar alltid vara någon som nappar, eller kolla inom familj/släkt/vänkretsen =) Dom ställer säkert upp. Vrf inte fråga din pojkvän tex =)

Snyggt!

Har ett önskemål om en bild på dig själv då du ler!

Och nej, inte en bild som är gammal, utan en som du tar typ exempel imorgon, i veckan eller så :)

Du ser så allvarlig ut på bilderna jag sett, och jag slår vad om att ditt leende är fint :)

Kanske ett konstigt önskemål men jag hoppas de blir sant!

Jag följer bloggen så jag lär se :)

Snygg kommentarvarning! du verkar insatt i bloggjuridik och sånt. jag har bara bloggat i ca 20 dagar, jag gjorde en testblogg för att prova lite funktioner osv. vet du hur juridiken ser ut beträffande typ upphovsrätten rörande bilder på bloggar? får man ta alla bilder man ser på bloggar eller FB och posta på sin blogg? finns det fall med fällande domar? isf kan du länka någon artikel? tack på förhand och grymt snygg blogg!

Vad har du för blixtrar? Ska själv köpa därför jag är lite nyfiken =)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: