Dayview

Bilddagboken har bytt namn nu till Dayview. Anledningen till det är för att det ska bli en mer internationell sida och att "dagbok" låter mer för yngre personer och det är många äldre som använder sidan också.
Har läst i forumet att många klagar (som dom alltid gör när det händer något nytt). "Dåligt" och "Nu kan man inte säga BDB längre" skriver dom flesta. Man kan ju skriva DV nu istället? En bokstav mindre till och med :o Bara att man måste vänja sig vid det. Verkar som att livet förstörs för vissa ungar på grund av att dom byter namn. Haha..

Jag tycker att det är mycket bättre att det blir mer internationellt eftersom fler från andra länder kan se mina bilder då. Väldigt roligt :)) Sidan är ju ändå samma, så allt är ju ändå som vanligt, bara att det kommer fler medlemmar.
Sen såg jag en annan kul grej. Två av mina bilder har valts ut och visas som stor bild på startidan :D


Kul :)

jag tycker också det är bra. för har börjat känna mig för gammal för bilddagenboken. nu känns det som sidan passar äldre med.

Vad kul det har jag inte tänkt på. Alltså folk klarar inte av nya saker det är skumt, Men jag känner också att jag passar inte mer nu, förut kändes det som om det bara var för folk i tonåren.

Det där har jag missat! Jag tycker som du, att det låter mycket bättre! Jag bojkottade "BDB" för läänge sedan men nu kanske jag kan bli aktiv igen? Vem vet?

För någon dag sedan:

Kompis: Har du sett min bild på bdb?

Jag: Vad är bdb?

Kompis: VA? Du har ju bdb..

Jag: Du menar dv..

^^


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: