Änggårdsbergen

Igår var det härligt väder ute, så jag och Tobias gick en promenad i Änggårdsbergen med våra kameror :P Tog ungefär två och en halv timma att gå. Senast jag gick där var i vintras. Gillar att gå i Änggårdsbergen, men oftast har jag gått ensam och fotat. Detta var första gången som Tobias var med. Det är väldigt fint iaf och det blev en hel del bilder.
När vi var där mitt i skogen kom det fram en kille med en tjej och frågade mig om jag var McFly på Bilddagboken. Rätt knäppt att någon skulle känna igen mig där, fast roligt :D Kul att han kom fram också, annars har folk skrivit efteråt att dom sett mig eller så, ingen som kommit fram innan :P
Här är några av bilderna som jag fotade, resten kommer lite senare. Är faktiskt rätt nöjd med bilderna :)) Den första bilden är typ oredigerad, har bara lagt på lite skärpa.








Har velat fota en sån här blå fjäril, fast aldrig hittat någon. Men igår hittade jag äntligen en :D Han var lite svår för han satt inte still så länge ;o



Vad har du använt för objektiv/filter på insektsbilderna? :)

så snygga bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3

Håller med dom fjärilarna är så fantastiskt fina men som sagt svååra att fotografera då dom sitter still i typ 2 sek :P Jättefina bilder i övrigt :)

SV: Äsch det är väl inte så knäppt du är ju jätteduktig på att fotografera. Önskar att jag ens hade hälften av din talang :) Du har inte tänkt på att kanske sälja dina bilder någon gång? Som tavlor? :)

SV: Varsågod! Du tar verkligen mycket fina bilder, du är super duktig :)

Wow! Superbra bilder

vad har du för objektiv när du fotar macro? :)

Jag har undrat över en sak, SJUKT länge.... hur får du till skärpan så himla bra? o:

Har själv systemkamera, bra objektiv och så, men ja får aldrig den där riktigt knivskarpa bilden... hur gör du ? o:

Hej, allt bra? Söt blogg :) Besök gärna min!

Hejsan jag är en tjej som också gillar att fota och undrar vad du har för objektiv och hur mkt det kostar ( när bilds objektivet ) :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: