Kvälls-makeup

Idag gjorde vi kvälls-make up :)) Var väldigt svårt faktiskt och det gick inte speciellt bra för mig haha. Men jag vet vad som blev fel, så det gjorde inte så mycket. Sen var man lite stressad också eftersom vi inte hade så mycket tid på oss och det var rätt mycket som skulle göras (och att det var första gången :P). Men går säkert bättre imorgon. Det gick bättre för Emma som sminkade mig. Blev riktigt bra tycker jag :))
Visste inte vilken bild jag tyckte blev bäst, så fick bli två.. Med luggen fram eller inte? :P



Fin blogg!! Allt bra??:)

Båda är jättefina, den undra känns lite mer rock, men å andra sidan känns det första bilden tuff. Jättefin sminkning verkligen!=)

Du är så himla snygg! :D Gillar den med luggen bäst :)

Håller med föregående talare.. den under känns lite mer Rock och den översta med luggen känns lite mer Lady-gaga stuk.. snyggt dock.. föredrar den med luggen.. det känns lite mer som du eller vad man ska säga. Hoppas att vi får möjlighet att ses i morgon. Kram

gillar sista. lite rock =)

kan du inte visa i ett inlägg hur du redigerar ögon?

hej !

undar om jag får låna din header lite snabbt ;)

gillar din blogg och tänkte tipsa om den i min blogg, om de är okej för dig ? ;D

sv; för mig är det ju "verkligare" film desto bättre. Där det är bra effekter, ingenting helst datagjort, isåfall ska det inte synas, och då speciellt Paranormal-filerma, i alla fall ettan baseras på verkliga händelser och sånt tycker jag är creepy. Jag såg ju tvåan precis, den var inte bättre än ettan, men jag får sådana rysningar genom kroppen. MEn det är väl för att jag tror på sådant, eftersom det finns människor i min familj som varit med om så kallade "spöken" :)

Riktigt snyggt!

Jätte fina bilder tar du också :)

snygga båda två tycker jag :) riktigt snygga foton du tar!

- Fina bilder! Ska vi följa varandra via bloglovin?

Snygg ! :D


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: