:))

Jag såg lite bilder som jag fotade för precis ett år sen. Väldigt stor skillnad på vädret då och nu ;o Förra året var det jättemycket snö och sol. Nu bara det regnar hela dagarna och blåser storm. Hade gärna haft det som förra året istället. Jag redigerade tre bilder som jag aldrig la upp från den dagen som jag tänkte visa nu. 

Såg nyss på Idolfinalen också, har aldrig följt idol som jag gjort i år. Spelade inte så stor roll för mig vem som vann eftersom min favorit redan var ute. Moa! :D Fast det är bara bra att hon får göra sin egna grej nu. Gillar hennes stil och den låten hon gjort är så bra :))




Härliga bilder! =)

Vi har absolut ingen snö alls! Riktigt trist, hoppas det hinner komma innan jul bara :P Underbara bilder.

så himla härliga vinterbilder :') vore jättekul om du ville vara med i min fototävling där man kan vinna ett presentkort på 300 kr på fotofyndet :D http://shal.blogg.se/2011/december/tavling-i-samarbete-med-fotofyndet.html#comment

kram!

Det är superkul att titta på gamla bilder. Fast vädret i år har varit GALET. Alldeles för varmt och nu, ingen snö. Hörde jag någon säga Globala Uppvärmningen? ;) Fina bilder förresten.

Diggar sista bilden (:

Åh vilka fina bilder! :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: