Störande

Jag såg nyss när jag loggade in här att min bild var i sidomenyn eller vad man ska kalla det där dom tipsar om olika bloggar och inlägg. Men en sak var fel. Det var inte min blogg!!


Blev glad när jag såg detta, men inte när jag såg att det inte ens var min blogg ;o


Jag fotade denna bilden den fjärde advent 2009. Inlägget finns här!

Uppdatering: Nu är jag länkad under hennes bild iaf..

Så jävla lågt att göra så!

Annars är det en superfin bild :)

SV: Men hur ska jag kunna veta att det var du som fotade den? Jag tyckte att bilden var super fin men det stod ju inge namn annars hade jag ju frågat? det var verkligen inte meningen att göra dig uppröd av sånt och jag är inte en sån person. förlåt så himla mycket har i alla fall länkat dig och sagt att det är du som har tagit bilden. Hoppas att det är okej för jag visste verkligen inte det. förlåt tusen gånger om!

SV: Okej tack så jätte mycket! Det var verkligen inte meningen och det kommer verkligen inte att hända igen! I mitt nästa inlägg kommer du att få en fet länk för det som har hänt. Känner mig så himla dum. Förlåt. Men tack för att du förlåter mig!

Inte kul att folk gör så! Bara lågt..



Men annars är det en jättefin bild :)

Dåligt, mycket dåligt !

Tråkigt när sånt händer, tur att det löste sig dock. Alla är inte lika snälla tyvärr. Jag vet av egen upplevelse, då en av mina bilder skickades runt bland EMD fansen och en annan tjej sa att det var hon som fotograferat den, hon klippte bara bort mitt namn och började skicka runt den och säga att hon var fotografen. Men tillslut kom den till en vän till mig så jag fick reda på det, har INGEN ANING än idag vem den skyldiga är då den skickats till ett X antal personer innan. Sjukt irriterande!

Jag hade blivit fullstädigt galen! Fruktansvärt dåligt, du borde bett henne tagit bort bilden.


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: