Ullared idag

Klockan 07.00 i morse åkte jag, Tobias, Mamma, Viktor och Lisa iväg till Ullared :))
På vägen dit var det en sååå fin soluppgång och jag hade ingen kamera med mig! Kunde knappt kolla på den för ville bara fota ;o Himlen var typ rosa, röd, orange och randig av molnen, bakom träden kunde man se en röd sol komma upp.. Fast så blir det ju alltid om man lämnar kameran hemma, finns alltid något att fota då.
Vi kom iaf till Ullared vid typ 08.15, en kvart efter dom hade öppnat. Och för första gången fick jag ställa mig i kö för att komma in! ;o Har aldrig behövt stå i kö innan och jag har vart där ett antal gånger :P Men kön tog knappt 10 minuter, så det var inte så farligt, lite jobbigt bara att det var så kallt och blåsigt. Massor av folk där inne var det och dom har gjort om sen jag var där i somras, så jag visste inte riktigt vart allt låg längre.
Vi kom igenom allting på några timmar, hittade kanske inte riktigt så mycket vi hade tänkt oss, men svårt att leta efter saker när det är så mycket folk och man inte kommer fram så lätt. Vi gick tillbaka till bilen, lämnade grejerna och gick tillbaka och åt korv med bröd på ett ställe på utsidan. Efter det skulle vi kolla på skor. Jag hittade ett par på rea som jag gillade mycket som jag köpte. I den andra skoaffären vi gick in i hittade jag ett par vinterskor som jag också köpte. Förra vintern hade jag inga vinterskor och det var rätt kallt om fötterna då ;o
Efter det åkte vi hem och var hemma lite innan 15.00 typ. :))

Det jag köpte var:
En klänning
En T-shirt
Strumpor
Benvärmare
Tandborste
Ett bäddsett
Sminkpensel
Ett armband
Nagel-klistermärken
Family Guy - Säsong 8
Två par skor
Godis


Blev inte jättemycket, men jag är nöjd :)) Blev inte av med såå mycket pengar heller :P
Bilder på några av grejerna kommer imorgon.

Josefin

Riktigt snygg layout på bloggen. Syns att du lagt ner mycket tid. Känns verkligen som att du har potential, skulle dock dra ner på användandet av smileys. Det ger ett oseriöst och barnsligt intryck.

Kram

Det blev enligt mig en hel del^^

Om du gillar fotografering eller i alla fall att titta på foton kanske du vill kolla in på min blogg:)

vill säga att ullared är sämst



lagerstromm.blogg.se

Jag känner att jag har tur, bor bara ca en halvtimma från Ullared/Gekås! :D

Jag funderar på att åka dit med några vänner, men de har valt helgen efter löning så vet inte hur sugen jag är på just den gången :P


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: