Stjärnhimmel

I fredags efter och och Tobias hade varit i Alingsås åkte vi tillbaka hem till honom i Mellby och fotade stjärnorna. Stannade på det stället vid kvarnen som vi fotat vid en gång innan. Det var jättekallt och helt kolsvart, man såg ingenting förutom när man kollade upp och såg maaaassa stjärnor! Jag bor ju i Göteborg och man ser knappt några stjärnor alls här på natten, så tyckte det var hur fint som helst med alla stjärnor :)) Tur att vi hade ficklampor iaf, annars hade det blivit svårt att fota. Fast det var redan svårt för man såg typ ingenting i sökaren. Var bara en stjärna jag kunde få fokus på. Bilderna blev inte så jättebra, blev så mycket brus i dom ;o
Vi tänkte åka ut på lördagen också och fota stjärnor. Det hade ju vart så fint väder på dagen, men när vi gick ut vid 10 på kvällen var det helt dimmigt ;o Vi åkte dit ändå, man såg typ ingenting av vägen framför sig. Det var läskigt :P Man såg några stjärnor, men var knappt någon idé att fota. Tog typ 3 bilder, men blev dåligt. Det var synd, men det får bli någon annan dag istället :))
Man ser karlavagnen på som två översta bilderna..




Gud vad fina bilder :)



kan du förklara, för någon som inte är fotoproffs, hur man gör? ^^ Har försökt så många gånger, men jag är nog trög :)

jennifer

Hej, eftersom du verkar intresserad av foto så har jag ett bra tips på en fotoblogg till dig! http://denisevanderroux.blogg.se :) Om du ser detta som reklam/spam så ber jag om ursäkt! Kram

Hejhej!

Jag har alltid, alltid försökt fota stjärnorna; men jag bor också i Göteborg och det blir väldigt dåliga bilder; dels för att det inte är mycket som syns.

Kan du ge mig tips på vart jag kan gå för att få bra bilder på de? Det hade verkligen varit jättesnällt ifall du kunde svara.

Mvh

Somo :)


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: