Natt i stan

I lördags på kvällen åkte jag och Tobias in till stan för att fota lite vid hamnen, skulle fota från piren, men gick inte så bra eftersom dom håller på att bygga massa. Var staket ivägen, så man inte kunde komma längre ut. Ska åka tillbaka nån annan gång så man får med allting på andra sidan. Här är några bilder som jag tog iaf :))




Otroligt fina bilder :)

Josefin

Sv. Jaså, du! Tackar för svaret :)

snyggt snyggt. Står säkert här någonstans vart du bor men är för slö för att leta så frågar i stället:P

Så fina bilder, gillar andra bilden bäst.

Jag var oxå där på Lördagskvällen :P

Läckra nattbilder!

Jättesnygga bilder! Gillar speciellt den första!

riktigt fina bilder:D

julia igen

jäättefiint :)

så sjukt fina bilder verkligen :D

riktigt fina bilder! :)

Daniella

hej , jag undrar hur du gör alla dem dära olika kategorieran asså det står ju typ : Foto (och sen kommaer alla fotokategorierna hur gör du så alla fotokategorierna kommer till just den och sen resten . . skulle va kul om du tog upp det på bloggen eller nått sånt .

Alltså nummer 2 jag dör! Så rackarns fräck!

Jätte mysiga foton!

Helt otroligt vilka fina bilder. Skulle du vilja berätta hur du gör för att få en bild så skarp när det är så mörkt ute? Jag har försökt, men får inte bra skärpa på bilderna och det blir så mörka. :)

Jättefint!

Jag är också intresserad av hur du gör för att få så fin skärpa och bra ljus, både på dessa och dina vattendroppar (: Såklart ligger mycket i efterbehandling, men skulle vara kul att veta hur utgångspunkten är. (:

Åh, Göteborg. Min fina fina hemstad.

Jag älskar din blogg, har suttit och kikat igenom i princip hela ditt arkiv nu ikväll. Jag bor i Hovås btw, antar att du också bor någonstans här i närheten.



Jag älskar dina foton, och din blogg, hihi.


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: