25 Maj 2010

Planet blev ännu senare än vad dom sa att det skulle bli. Klockan 7.20 var vi framme på hotellet och kunde checka in. Vi fick bo i ett litet hus som låg längst bort av alla, det var 6 st lägenheter i det, men det var bara vi som bodde i det.
Hade typ inte sovit nånting på planet så vi var jättetrötta. Det första vi ser när vi tar bort överkastet är smutsiga lakan och döda kryp i sängen!! ;o Vi fick gå bort till receptionen och säga till. Dom sa att städerskorna inte hade kommit än, men att dom skulle skicka en till vårat rum direkt sen. Vi gick en liten promenad under tiden, synd att jag inte tog med mig kameran ner för det var väldigt fint så tidigt på morgonen..
Lite efter 8 kunde vi gå in och lägga oss och sova igen. Antagligen hade ingen bott i rummet sen förra sommaren, därför var det så äckligt för det var inga mer sånna kryp på hela veckan.. Som tur var ;o
Vi kom ner till stranden rätt sent första dagen bara för vi blev så sena med flyget och allt ;/ Men vi solade en stund och badade. Jag testade att fota med undervattenshuset till kameran också :D
På vägen tillbaka till hotellet hittade Viktor två ödlor som jag fotade :P Och på kvällen gick vi ut och åt på en restaurang som vi hade ätit på två gånger innan när vi vart på Cypern :)) Jättegod mat var det!

Vissa av bilderna har jag gjort så man kan se större..

 

 


Jättefina bilder på ödlorna och katten :)

Hej vill tipsa om min nya tävling där du kan vinna valfritt schampoo och balsam



http://www.lovemercury.se//2010/june/tavling.html

Underbara bilder! :D Du är grym! :D

Du tar med dig kameran överallt skulle jag tro :D

Jättefina bilder! Älskar din blogg :)

Riktigt fina, nu längtar jag utomlands :)

älskar bilderna! speciellt undervattensbilderna:D åååh, skulle också vilja kunna fota under vatten:):)

Underbara bilder!

Alltid lika inspirerande att kika in din blogg och sugas med i alla projekt och finfina idéer kring foto:)

Tack!



//Björne


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: