Kvarnbyn

Igår åkte jag och Viktor till Kvarnbyn i Mölndal och fotade. Eller jag fotade iaf, Viktor var bara med :P Ett väldigt mysigt ställe är det med fina vattenfall och små forsar typ :)) Dit kommer jag åka flera gånger :P Nu när jag kan köra själv blir det mycket lättare att åka runt och fota vart jag vill :D Hihi

Gott om spindlar fanns det också ;o Skulle haft mitt macro och den externa blixten med mig ;o Har fotat alla bilderna med 18-135mm.


otroliga bilder :))

super coola :))

älskar den fjärde bilden!

Vart hittar du alla fina spindlar?! Jag har inte fått bild på en enda :(

Linnea

Vilka underbara bilder du tar! Jag beundrar verkligen din talang.

Och din hemsida är över snygg!

Linnea :)

Sv: Då får jag smyga ut om kvällen och ta mig en titt ;)

finaa! :D jag bor där, haha :)

Vad fina bilder + din blogg med.



Hur mår du :)?

Jo tack jag mår bra ! :D

Hej. Vattenfallsbilder med lång slutartid har man sett hundratals gånger. Men ljuset och djupet i dina bilder stack ut från mängden, och jag gillade dem. Får jag fråga vilken slutartid du har använt på vattenbilderna?

Felix

Hej, jag var ute idag och fotade en bäck med forsande vatten:) men vattnet blir inte så dimmigt och fint som på dina bilder:O Kan du berätta hur du gör? Jag testade med olika slutartider men det blev inte så bra ändå:O

en fråga till! att de ser så tecknat ut, har du redigerat de eller ser de verkligen ut så?? ;o haha. försöker utveckla mina kunskaper i ps och vill gärna ha svar på denna frågan. (:

Kram


Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Din blogg:

Kommentar: